StressFactor | Tien jonge talenten die je moet gezien hebben op Pukkelpop!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Tien jonge talenten die je moet gezien hebben op Pukkelpop!

Pukkelpop 2018

Ieder jaar geeft pukkelpop jonge talenten de kans om ervaring op te doen op een groot festival. Hieronder vind je tien (inter)nationale talenten terug die je zeker moet gezien hebben tijdens Pukkelpop 2018!

    1. DUA LIPA - 22 JAAR - DONDERDAG

    22 jaar en de absolute headliner van pukkelpop op donderdag! Dua Lipa is een Britse zangeres van Albanese afkomst en is dit jaar niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. "One Kiss" is all it takes zal harder dan ooit worden meegezongen aan de Main Stage van Pukkelpop!

    Main Stage / 19:05 - 20:05

    Dua

    2. YUNGBLUD - 20 JAAR - VRIJDAG

    Hij heeft de looks, de stem en de energie om ieder meisjeshart sneller te doen slaan. De Britse badboy loopt als een duracelkonijn over het podium in zijn zwart-roze outfit! "I Love You Will You Marry Me" is niet alleen zijn recentste hit, zijn fans nemen dit nummer maar al te graag letterlijk. Mis de ontdekking van 2018 niet op Pukkelpop!

    Marquee / 19:45 - 20:45

    Yungblud

    3. LAUV - 23 JAAR - DONDERDAG

    Ari Staprans Leff schreef al nummers op zijn 13e. Tien jaar later tourt hij de wereld rond met zijn 'I-met-you-when-I-was-18-tour'. Als je zijn grootste hit "I Like Me Better" nog niet kent MOET je donderdag in de Dance Hall zijn. Hij brengt hiphop met een tikkeltje indie. Voor fans van Gnash en Liam Payne.

    Dance Hall / 18:15 - 19:05

    Lauv

    4. SLUSHII - 21 JAAR - VRIJDAG

    Op 21-jarige leeftijd stond deze dj-sensatie al 2 keer op Tomorrowland en brengt hij letterlijk kleur in de dj-wereld. Fan van Marshmello? Dan ga je zeker niet stilstaan tijdens de kleurrijke, twee uur durende set van deze jonge Amerikaan.


    Boiler Room / 21:30 - 23:00

    Slushii

    5. JACIN TRILL - 21 JAAR - DONDERDAG

    Jacin Trill is een 21-jarige Nederlander die een hit scoorde met een nummer over de winkelketen Byenkorf. Wat je dus kan verwachten van deze jonge rapper? Neem donderdag zelf een kijkje in de Dance Hall.

    Dance Hall / 13:05 - 13:50

    Jacin

    6. TAMINO - 21 JAAR - ZATERDAG

    Hij scoorde al een kleine hit met "Habibi". Als je niet voor zijn muziek naar de marquee zal afzakken, zal dat ongetwijfeld wel voor zijn looks zijn! Geloof ons maar, de moeite waard!

    Marquee / 19:00 - 19:40

    Tamino

    7. DANIEL BUSSER - 19 JAAR - WOENSDAG

    Dit jaar stond hij nog op StressFactor LIVE en deze zomer mag onze eigen Daniel Busser Pukkelpop op gang trappen. De jonge Antwerpenaar is klaar om de Hip Hop scene volledig in te deuken. You Go Boy!

    Dance Hall / 19:00 - 19:40

    Daniël

    8. AURORA - 22 JAAR - DONDERDAG

    Aurora komt uit Noorwegen en brengt electropop. Het ziet er een lief meisje uit, maar uit haar muziek kan je afleiden dat ze in een donkere plaats leeft. Ze zingt over demonen en donkere plaatsen. Durf jij te gaan kijken?

    Club / 21:05 - 22:05

    Aurora

    9. COELY - 24 JAAR - WOENSDAG

    Ga je op woensdag al naar Pukkelpop? Check dan zeker deze R&B Queen alvorens je naar de boiler party gaat. 2017 was een topjaar voor de Antwerpse zangeres, haar optreden op Pukkelpop moet de kers op de taart worden in 2018.

    Dance Hall / 00:30 - 01:30

    Coely

    10. PHOEBE BRIDGERS - 24 JAAR - DONDERDAG

    Wil je Pukkelpop op een rustige manier starten? Ga dan even een kijkje nemen bij Phoebe Bridgers in de Club. De Amerikaanse singer*songwriter brengt er enkele eigen nummers waar zelfs Chokri van zal wegdromen!

    Club / 15:35 - 16:25

    Phoebe

    Pukkelpop 2018

    Koop je tickets nu!
    Koop je tickets hier!
    Don't be shy, come say hi

    Organiseer een festival op jouw school!