StressFactor | 10 artiesten die je niet mag missen op Rock Werchter 2019!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

10 artiesten die je niet mag missen op Rock Werchter 2019!

Genieten van een fantastische line-up!

Ook dit jaar pakt Rock Werchter weer uit met een line-up om van te smullen! Vier dagen lang zullen de beste artiesten een feestje bouwen op de festivalweide in Werchter.

1. P!NK

P!NK komt haar nieuwe album 'Beautiful Trauma' voorstellen op de festivalweide van Rock Werchter. Het is sinds 2013 geleden dat ze nog eens een passage maakte in ons kleine landje. Als dat al geen reden is om live mee te brullen met "What About Us" weten wij het ook niet meer!

Donderdag 27 juni om 22u40 op de mainstage

check de volledige line-up
52272403

2. Bastille

De heren van Bastille zijn ondertussen toe aan hun derde bezoek op de wei van Werchter. Ze stellen dit jaar hun nieuwe partyplaat "Doom Days" voor. Wij zijn al klaar om een dansje te placeren!

Donderdag 27 juni om 20u20 op de mainstage

check de volledige line-up
Bastille

3. Macklemore

Can't hold us! Wij staan sowieso te shaken voor de mainstage tijdens het optreden van Macklemore. Deze keer doet hij het zonder zijn trouwe compagnong Ryan Lewis, maar minstens even goed!

Zaterdag 29 juni om 19u20 op de mainstage

check de volledige line-up
Macklemore

4. Florence + the Machine

In maart deed ze al een uitverkochte pitstop in het Sportpaleis met haar nieuwe tour "High As Hope". Doe je schoenen al maar uit want dansen op de muziek van Florence + the Machine doe je net zoals Florence zelf op blote voeten!

Zaterdag 29 juni om 21u25 op de mainstage

check de volledige line-up
Florence

5. Years & Years

Muziek waar wij "years & years" op kunnen dansen! Laat je betoveren door de elektronische muziek met een diepere boodschap in The Barn!

Vrijdag 28 juni om 20u30 in The Barn

check de volledige line-up
Yearsyears

6. Mumford & Sons

Zin om eens goed mee te brullen? Een mix van rock en folk zorgt voor prachtige meezingers zolas "I Will Wait" en "Little Lion Man".

Zaterdag 29 juni om 23u45 op de mainstage

check de volledige line-up
Mumford

7. Yungblud

Rebelleer mee met zanger Dominic Harrison tijdens de set van Yungblud. Dat hij op 4-jarige leeftijd al leerde gitaar spelen valt ook te merken. Voor het betere gitaarwerk moet je op zondag 30 juni op Rock Werchter zijn!

Zondag 30 juni om 15u10 op de mainstage

check de volledige line-up
Yungblud

8. Clean Bandit

There is no place I'd rather be dan in de Klub C tijdens het optreden van Clean Bandit! Dansen op de hits Rockabye, Solo, Symphony en Rather Be kan op zaterdag 29 juni.

Zaterdag 29 juni om 20u50 in de Klub C

check de volledige line-up
Clean

9. Zwangere Guy

Hij valt niet weg te denken van affiche van de meeste festivals deze zomer en daar is een reden voor! Na twee uitverkochte concerten in de AB is het nu de beurt aan Rock Werchter!

donderdag 27 juni om 13u in The Barn

check de volledige line-up
Zwangere

10. Tourist LeMC

Het is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat Tourist LeMC een passage maakt tijdens Rock Werchter. Kom meezingen met de antwerpse rapper op 'Horizon' of Koning Liefde'.

Zaterdag 29 juni om 16u in The Barn

check de volledige line-up
Tourist
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!