StressFactor | 10 concerten voor minder dan 23 euro
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

10 concerten voor minder dan 23 euro

1 Festival of liever 10 concerten?

Voor velen is het een dilemma, anderen moeten er niet eens over nadenken. Een combiticket voor een festival kost gewoonlijk meer dan 200 euro. De line-up staat vast en je kan er een paar artiesten uit kiezen.

OF je kan 10x je favoriete artiest gaan bekijken in een concertzaal tijdens de winter. Wat kies jij? Hieronder alvast 10 goedkope concerten waaruit je kan kiezen.

1. KRAANTJE PAPPIE (23 euro)

Op 19 December (net na de examens van Kerstmis dus) zal Kraantje Pappie een optreden geven in de Ancienne Belgique in Brussel! Het optreden kost maar 23 euro, waar wacht je nog op? De link voor tickets kan je onderaan de pagina terugvinden!

Head

2. YUNGBLUD (21 euro)

Wil je de meest energieke show uit je leven meemaken? Dominic Harisson ook wel Yungblud treedt op 18 januari 2019 op in de Ancienne Belgique in Brussel. Wil je nog tickets kopen voor de 21-jarige zanger? Snel zijn is de boodschap!

Yungblud

3. RONNIE FLEX (21 euro)

Naast Kraantje Pappie staat er nog een 2e Nederlandse rapper in de AB in Brussel. Op 23 December kan je genieten van Ronnie Flex & Deuxperience band!

Ronnie

4. NIELSON (20.50 euro)

Nog een Nederlander die in december een Belgische concertzaal komt inpalmen. Deze keer treedt Nielson op in de Trix in Antwerpen. Voor 20.50 laat de Nederlander iedereen sexy dansen in Antwerpen. (Bekend van 'Sexy als ik dans')

Nielson

5. BOEF (17.50 euro)

Er is heel wat te doen geweest rond Boef in 2018. De rapper probeert zijn fouten goed te maken op 18 oktober in de Trix in Antwerpen. Voor 17.50 euro kan je natuurlijk nooit teleurgesteld naar huis gaan, ofwel?

Boef

6. TOM GRENNAN (15 euro)

Zegt de naam Tom Grennan jou niks? De 23-jarige Brit scoorde in 2017 een hit met 'Chase and Status'. Daarna bracht hij een eigen album uit. Volledig terecht natuurlijk met zo een stem. Heb je op woensdag 19 september nog niets te doen? Voor 15 euro kan je een talent aan het werk zien in de AB!

Tom

7. CLOVES (15 euro)

Nog een concert voor 15 euro waar je gewoon MOET bij zijn! Cloves is een jongedame van 22 jaar die met 'Don't Forget About Me' een beetje weg heeft van The XX, London grammar en Adele. Wanner op 11 oktober de winter al een beetje opgang is gekomen, kan je wegdromen bij de winterse maar zachte nummers van Cloves in de AB.

Cloves

8. G-FLIP (15 euro)

Georgia Flipo is een Australische zangeres en drummer die sinds dit jaar uit haar band is gestapt om solo te gaan. Officieel bracht ze nog maar twee nummers uit, maar zelfs al zet ze deze twee nummers op repeat in de AB op 30 oktober, dan nog zullen we met een glimlach weer naar huis gaan!

G

9. GEPETTO AND THE WALES (15 euro)

Gepetto and The Whales. Puur Belgisch en zeker het ontdekken waard! Voor 15 euro in de AB in Brussel op 23 oktober.

Gepetto

10. BLACKWAVE. (19 euro)

Een Belgisch duo dat in 2018 de hitlijsten beklom en niet meer weg te krijgen waren van de radio. Hun eerste singel 'Big Dreams' zou zomaar de soundtrack kunnen zijn van een Amerikaanse film. Alleen maar positieve vibes op 23 november in de AB in Brussel.

Blackwave
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!