StressFactor | 10 kanshebbers voor PUKKELPOP?
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

10 kanshebbers voor PUKKELPOP?

Foo Fighters koning van Pukkelpop?

Vaak worden de eerste namen van Pukkelpop pas in maart bekend gemaakt. Maar daar zou snel verandering in kunnen komen. De Foo Fighters kondigden enkele optredens aan op 18 en 21 augustus in Engeland en Ierland. Heel kort bij Pukkelpop dus!

Hieronder kan je een lijstje vinden met 10 geruchten voor Pukkelpop 2019.

Het festival vindt dit jaar plaats van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus i.p.v. het gewoonlijke woensdag tot en met zaterdag. Zou Chokri, de organisator van Pukkelpop, de data speciaal aangepast hebben voor de Foo Fighters?

1. TWENTY ONE PILOTS

Het duo uit Ohio (Amerika) bracht niet zo lang geleden hun album 'Trench' uit. In maart staan ze nog in een uitverkochte Palais 12 in Brussel en ze eindigen hun Amerikaanse tour eind Juni. Daarom worden ze nu al getipt als absolute headliners van Pukkelpop 2019!

Tourschema TOP.
Twentyonepilots

2. FOO FIGHTERS

De Foo Fighters zijn een graag geziene gast op Pukkelpop. Na de storm in 2011 kwamen ze in 2012 terug met een intieme en aangrijpende show op de mainstage als eerbetoon aan de slachtoffers. Komen Dave Grohl en vrienden dit jaar opnieuw naar Pukkelpop? Als we naar hun tourschema kijken, mogen we daar zeker van uitgaan.

Tourschema Foo Fighters
Foofighters

3. CHILDISH GAMBINO

Wie Childish Gambino zegt, zegt ook Donald Glover. De zanger is namelijk ook acteur en heeft heel wat rollen in films te pakken gekregen. Hij is lang weggeweest van de muziek en juist daarom verwachten we hem dit jaar met nieuwe muziek op Pukkelpop! In maart speelt hij alvast een show in Londen, een voorbode van de festivalzomer?

tourschema childish gambino
Childish

4. BILLIE EILISH

Zestien! Zo jong is de zangeres uit California. Ze scoorde al een enorme hit 'Lovely' samen met Khalid. En ook haar eigen nummers worden aardig bekeken op Youtube. Voor ons verdient ze alvast een plaatsje op de Pukkelpop line-up!

tourschema billie eilish
Billie

5. THE 1975

De mannen van The 1975 zijn zowel kanshebbers voor Pukkelpop als voor Rock Werchter. van begin juni tot eind augustus touren ze in Europa. Op Rock Werchter zouden ze in een tent kunnen staan. Op Pukkelpop zien we ze graag op de mainstage staan!

tourschema The 1975
The

6. SILK CITY

Silk City is een samenwerking tussen Diplo en Mark Ronson. Ze behaalden beide al successen met Major Lazor en Bruno Mars, maar proberen het nu samen. Dat ze er iets van afweten bewezen ze al met hun singles 'Close To Me' en 'Electricity' met Ellie Goulding en Dua Lipa.

Tour Diplo
Silk

7. ELLIE GOULDING

De connecties met Silk City zouden nog al eens goed van pas kunnen komen voor Ellie Goulding. Onlangs maakte ze nog heel haar instagram leeg en daaruit kunnen we besluiten dat ze binnenkort met een nieuw album komt. En maar goed ook, want het is alweer van 2015 geleden dat ze nog eens op Pukkelpop stond!

Ellie goulding tour
Ellie

8. PAN!C AT THE DISCO

Pan!c At The Disco is terug Hot! Met hun nieuwste hit 'High Hopes' worden ze op elke radiozender platgedraaid. Een reden te meer dus om hen dus voor Pukkelpop te boeken. Daarnaast staan ze in Maart ook met een eigen show in België.

Tour Panic at the disco
Panic

9. MIKE SHINODA

Na het overlijden van zijn vriend en frontman Chester Bennington, besloot Mike Shinoda om niet bij de pakken te blijven zitten en zelf verder te gaan met het maken van muziek. Hij brengt niet alleen een mooi eerbetoon aan Chester, hij laat ook zien dat hij het brein was achter de hits van Linkin Park! Net zoals Ellie Goulding stond Linkin Park in 2015 voor de laatste keer op Pukkelpop. Wil dit iets zeggen?

Tour Mike Shinoda
Mike

10. POST MALONE

Misschien een klein beetje te hoog gegrepen. Maar het zou ons niet verbazen als Post Malone na Rock Werchter, dit jaar op Pukkelpop zou staan. Zoals veel artiesten die aangekondigd worden voor de festivalzomer, staat ook Post Malone met een eigen show in het Sportpaleis. Het zal dus nog even wachten worden alvorens festivalorganisatoren hem mogen aankondigen. Maar hou deze naam zeker in het oog!

TOUR post malone
Post
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!