StressFactor | 11 nieuwe namen voor Pukkelpop: Yungblud, Joost en meer!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

11 nieuwe namen voor Pukkelpop: Yungblud, Joost en meer!

11 nieuwe namen naast Billie Eilish

Billie Eilish, Angèle, Anne-Marie, Florence + The Machine en The Killers. Dat indrukwekkende lijstje wordt verder aangevuld met elf nieuwe acts. De ticketverkoop start volgende week woensdag 15 februari.

YUNGBLUD

Pukkelpop-punkbijou YUNGBLUD stuitert op vrijdag 18 augustus voorbij op de Main Stage. Wij noemen hem graag het muzikale equivalent van een powersmoothie aangelengd met een energiedrankje, de alt-hero van Gen Z en de guy die minstens even hard wordt omarmd door de Millennial -en nog oudere- muziekfan. Het wordt een feest zoals alleen YUNGBLUD er eentje kan bouwen.

Dsc07916

YEARS AND YEARS

Volgende stop op vrijdag: de spectaculaire post discopop van Years & Years oftewel het alter ego van zanger, acteur, mode-icoon en LGBTQIA+-spreekbuis Olly Alexander. Drie albums en tal van hits later weet je gewoon dat o.a. ‘King’, ‘Desire’ en de Pet Shop Boys-cover ‘It’s a Sin’ de wei van Pukkelpop zal verzengen.

Yearsyears

JOOST en meer!

Ook de elektronische euforie van Bicep (live) vinden we terug in de line-up, net als het extatisch weerzien met de Celtic punkrock van Dropkick Murphys en de indierock van Foals. Er wordt een nieuw hyperhoofdstuk in de PKP-history geschreven door Joost en voor nog meer charisma en neo-psychedelic tekenen King Gizzard & The Lizard Wizard. Verder in Kiewit: de Berlijnse Supergruppe Moderat, de briljante acid techno van rijzende ster Reinier Zonneveld (live), de globetrottende afrobeats van Rema en tot slot Turnstile, de coolste hardcore dudes van dit moment.

Dsc03543
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!