StressFactor | 23 Sinterklaascadeautjes van Graspop!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

23 Sinterklaascadeautjes van Graspop!

Graspop legt 23 nieuwe namen in onze schoen.

Niet alleen Sinterklaas deelt deze dagen cadeautjes uit, ook de organisatie van Graspop vergeet Sinterklaas niet. Het maakte zonet 23 nieuwe namen voor Graspop 2019 bekend.

Stone Temple Pilots, Eagles of Death Metal, Ministro, Living Colour, Three Days Grace, Mysticum, Ufo, Starset, Refused, Uncle Acid & The Deadbeats, The Amity Affliction, Posessed, Terror, Nashville Pussy, Fever 333, Aborted, Raven, Ne obvliouscaris, Wiegedood, Like a Storm, Inglorious en Taking Back Sunday. Wie zeg je? De belangrijkste namen leggen we even voor je uit! Heel wat artiesten zal je ongetwijfeld kennen als je een liedje luistert.

Eerder werden ook al grote headliners als Slipknot, Within Temptation en KISS bekend gemaakt.

1. EAGLES OF DEATH METAL

Je zal hen ongetwijfeld nog wel kennen als de artiest die tijdens de aanslagen in Parijs op het podium van de Bataclan staan. De bandleden kwamen openlijk uit voor hun verdriet maar zijn steeds muziek blijven maken. Dat doen ze dit jaar dus ook op Graspop!

Eodm

2. FEVER 333

Dit is een energiek trio dat vorige maand nog in het voorprogramma stond van Bring Me The Horizon. Ze combineren raprock, met hiphop, punk en melodiën.

Fever

3. KISS

Deze gekke meneren gaan al heel lang mee. Kiss is een shockrock/hardrockband die al sinds 1973 de hele wereld rondtouren. Zoals je op de foto kan zien zijn alle 4 de bandleden verschrikkelijk angstaanjagend geschminkt.

Kiss

4. GHOST

Nee, dit is niet de slechte broer van Sinterklaas. Ghost is een Zweedse heavymetalband die opgericht is in 2008. Zoals je op de foto kan zien heeft de band veel bekendheid geworven met hun uiterlijk. Alle 6 de bandleden dragen ook lange zwarte gewaden als ze optreden.

Ghost

5. WIEGEDOOD

Wiegedood is een Belgische band uit Gent. Zoek hen maar op als je durft!

Wiegedood
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!