StressFactor | 29 keer elektronisch voor Pukkelpop 2019!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

29 keer elektronisch voor Pukkelpop 2019!

Staan die dansbenen al te pukkelpopelen?

Pukkelpop pakt opnieuw uit met namen. Deze keer zullen 29 namen de Dance Hall en de Boiler Room moeten vullen. De namen check je hieronder!

De affiche begint mooi vorm te krijgen, maar er kan natuurlijk altijd nog meer bij. En daarom graag morgen afspraak om 16.00u voor nieuwe Pukkelpopartiesten.

De ticketverkoop start maandag 25 februari om 13.00u. via www.pukkelpop.be .

LINE UP: VRIJDAG 16 AUGUSTUS 2019

Op vrijdag; de daverende drum ’n bass van Sigma, de verbluffende dj-skills van Avalon Emerson, old skool electro & acid van de New Yorkse dj Volvox, het hyperactief rondje pop, dubstep & EDM van Alison Wonderland, een eigenzinnige dj-set en een vette knipoog van Job Jobse, het project van de Amerikaanse producer Sam Vogel: Jauz, het Canadese remixwonder Ekali, een snoeiharde dj-set van Modestep – hun derde keer op Pukkelpop trouwens. Modeselektor (live) stond eveneens al in verschillende gedaantes op Pukkelpop, de diversiteit in hun muziek is al 20 jaar de rode draad en Franse techhouse-maestro Agoria (live) zorgt, zoals steeds, voor een unieke flow en bijzondere mood in zijn dj-set.

Chase

LINE UP: ZATERDAG 17 AUGUSTUS 2019

Op zaterdag kan je naar Stephan Bodzin (live), de doordachte lo-fi house van Ross from Friends (live), Detroit house meets Chicago acid op de decks van Palms Trax, de obscure selectie houseplaten van de Fransman Jeremy Underground, de diepe danstrance van Honey Dijon en de ongelofelijke métier & skills van The Black Madonna. Voor het Oostenrijks drum ’n bassduo Camo & Krooked wordt het de derde passage op Pukkelpop. Op zaterdag wordt het genieten van de pareltjes van dj en danceproducer Hunee, de opzwepende minimal techno van Sam Paganini en de blues met beats van SOHN. Minstens even spannend wordt de doortocht van Meute, de wereldberoemde techno marching band en dus het indrukwekkende project van Chase & Status RTRN II JUNGLE feat. Brockie & Det en Kabaka Pyramid (dj-set).

Camo

"In 1994, toen dancemuziek nog gezien werd als muziek voor Johnny’s en voornamelijk in clubs en discotheken werd gedraaid, was Pukkelpop het eerste festival om iets te doen met dance. We hebben toen de Dance Hall in het leven geroepen; Underworld was headliner. Moord en brand werd daarover geschreeuwd! Maar … het bleek een schot in de roos."

Chokri Mahassine, organisator Pukkelpop

LINE UP: ZONDAG 18 AUGUSTUS 2019

Van uitbollen komt er op zondag volstrekt niets in da house dankzij Amelie Lens, haar labelgenoten van het Berlijnse Pan-Pot, de vette vibes van Jayda G, de chillhop & Brazilian funk van Sango, de buitengewone samenwerking van Jeff Mills, muziekpionier, samen met Tony Allen, bezieler van de afrobeat en CamelPhat – grootste hit: Cola – grote en geliefde naam in de housewereld.

Wxirn1Hr
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!