StressFactor | 5 Belgen die je niet mag missen in het Sportpaleis
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

5 Belgen die je niet mag missen in het Sportpaleis

Met 5, 9 keer het sportpaleis vullen!

Dat de Belgen het goed doen op muzikaal vlak moeten we je niet meer vertellen. Dat ze vaak het sportpaleis méér dan 1 keer kunnen uitverkopen toont nog maar eens dat we op muziekaal vlak niets tekort komen. Bazart, Oscar and The Wolf, Niels Destadsbader, Dimitri Vegas & Like Mike en Netsky spelen samen maar liefst 9! keer in het Sportpaleis!

Check hieronder hoe je tickets kan scoren, want dit wil je niet missen!

20 OKTOBER : BAZART

Met 'Omarm Me' heeft het drietal: Mathieu, Simon en Oliver een serieuze hit te pakken op Belgische bodem. Hun show op Pukkelpop is nog steeds een hot topic en het verbaasd ons dan ook niets dat ze voor het eerst een optreden in het sportpaleis plannen! Tickets kan je kopen aan 37 euro.

Bazart

26 EN 27 OKTOBER : OSCAR AND THE WOLF

Wat is er beter dan 1x het sportpaleis uitverkopen? 2x het sportpaleis uitverkopen natuurlijk! Net als de mannen van Bazart gaf Oscar and The Wolf een unieke en straffe show op Pukkelpop! De sound van Oscar and The Wolf is natuurlijk iets internationaler en dus kan hij het sportpaleis misschien wel 2x uitverkopen! Tickets voor 26 oktober zijn al uitverkocht. Een ticketje voor 27 oktober heb je al voor 45euro.

Oscar

31 OKTOBER EN 1 NOVEMBER : NIELS DESTADSBADER

Als Oscar and The Wolf het kan, kan ik het ook moet Niels Destadsbader gedacht hebben. Hoewel Niels volledig in het Nederlands zingt, doet hij het nu al beter dan Oscar and The Wolf. De twee shows van Niels Destadsbader zijn namelijk al helemaal uitverkocht! Wil je toch nog graag meezingen met 'Verover Mij', 'Speeltijd' en zijn nieuwste hit 'Gloria', dan kan je je inschrijven op de wachtlijst of je zorgt er gewoon voor dat je in zijn voorprogramma kan spelen! Klik hier

Niels

14, 15, 21 EN 22 DECEMBER : DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

De twee absolute koningen van het sportpaleis zijn natuurlijk Dimitri Vegas & Like Mike. Ze spelen maar liefst 4x in het sportpaleis! Voor 35 of 40 euro brengen ze de 'Garden of Madness' van Tomorrowland naar het sportpaleis! En niet alleen de 'Garden of Madness' maar ook Netsky en Lil Kleine zullen hen vergezellen op het podium. Als je weet dat een ticket voor Tomorrowland al snel 200 euro kost kan je best gewoon 4x naar Dimitri Vegas & Like Mike in het sportpaleis gaan kijken ;)

Dvlm2
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!