StressFactor | 5 Nederlanders in onze Belgische concertzalen
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

5 Nederlanders in onze Belgische concertzalen

Deze vijf Nederlanders steken deze winter de grens over

Nederhop blijft scoren in België. Onze Nederlandse vrienden maken daar natuurlijk gretig gebruik van. De volgende Nederlandse artiesten vind je in november, december en januari terug in onze Belgische concertzalen!

GERS PARDOEL : 16 NOVEMBER

'Ik neem je mee' naar een concert van Gers Pardoel bijvoorbeeld. Hij brengt zijn Bijzonder tour naar België en dat willen we natuurlijk niet missen! Voor 35 euro kan je hem aan het werk zien in de AB in onze hoofdstad.

Koop hier tickets!
Gers

NIELSON : 13 DECEMBER

Deze vriendelijke en rustige Nederlander zorgt voor een energiek concert waarin je niet zal kunnen blijven stilstaan. Zijn hit 'Sexy als ik dans' is al genoeg om heel de zaal aan het dansen te krijgen. Voor 19 euro kan je dus sexy gaan dansen in de Trix in Antwerpen.

Koop hier je tickets!
Nielson

KRAANTJE PAPPIE : 19 DECEMBER

'De manier' en 'Pompen' zijn nog maar net uit de hitlijsten of Kraantje Pappie brengt al opnieuw een album uit. Het album zal 'Daddy' heten. Bijgevolg heeft hij zijn tour dan ook maar de 'Daddy'-tour genoemd. Wil Kraantje Pappie op 19 december aan het werk zien in de Ancienne Belgique in Brussel? Dan betaal je 23 euro.

Koop hier je tickets!
Head

RONNIE FLEX : 23 DECEMBER

Wie in 2012 Ronnie Flex zei, dacht automatisch aan Lil Kleine. Aan het einde van 2018 heeft Ronnie Flex een geheel eigen identiteit ontwikkeld en is hij uit de schaduw van zijn goede vriend Lil Kleine kunnen treden. Met zijn geheel eigen show: Ronnie Flex & Deuxperience laat hij zien wat hij allemaal in zijn mars heeft. Tickets voor 23 december in de Ancienne Belgique kosten 21 euro.

Tickets koop je hier!
Ronnie

BOEF : 26 JANUARI

Normaal gezien had dit concert al plaatsgevonden in oktober. Maar het publiek blijkt de zanger zijn escapades van vorig jaar nog niet vergeten te zijn. Een half jaartje wachten dus alvorens hij nog eens op de Belgische planken zal staan. Zou het publiek hem tegen dan al vergeven hebben? Je kan het zelf ondervinden op 26 januari in de Trix in Antwerpen.

Koop je tickets hier!
Boef
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!