StressFactor | 7 redenen waarom jij in 2020 een festival op school moet organiseren!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

7 redenen waarom jij in 2020 een festival op school moet organiseren!

Organiseer volgend schooljaar zelf een festival op school! (2020)

Beeld het je even in: op de speelplaats staat een groot podium met een vette geluidsinstallatie en er staan tal van animatiestands waar je leuke gadgets en prijzen kunt winnen. Op het podium geven drie (inter)nationale bekende artiesten het beste van zichzelf en de hele namiddag staat in het teken van jullie festival. Nog niet overtuigd? Hier zijn 7 redenen waarom jij een StressFactor LIVE festival op school moet organiseren!

Vraag hier je startpakket aan!

Een festival organiseren was nog nooit zo leuk!
Ik wil een festival op school!

1. MOSHPITS OP DE SPEELPLAATS!

De speelplaats dient niet voor moshpits, maar tijdens StressFactor LIVE mag het er soms iets steviger aan toe gaan! Circle pits, wall of deaths, .. je kan op een veilige manier kennismaken met hoe het er op de echte festivals aan toe gaat. Geen zin in een moshpit? Je hoeft natuurlijk niet mee te doen, van de zijkant ziet het er natuurlijk nog leuker uit!

Sf

2. DRIE (INTER)NATIONALE ARTIESTEN OP JE SCHOOL!

Ieder schooljaar nemen we een 20-tal artiesten mee op onze tour. Jij kan dus met de hele school kiezen, welke drie artiesten jullie speelplaats op stelten komen zetten. Dit jaar zijn onze headliners Jebroer, Mark With a K, Regi en 5napback. De voorbije jaren kwamen ook Lil Kleine, Kraantje Pappie en Yellow Claw mee op Stressfactor LIVE tour! Wie deze headliners volgend jaar zullen zijn houden we nog even geheim, maar ze zullen je zeker niet teleurstellen!

Sf

3. BRAINSTORMEN TIJDENS DE LESSEN!

Waar vinden jullie al die tijd om een festival op school te organiseren? De meeste scholen maken van StressFactor LIVE een project waar de leerlingen en leerkrachten samen aan kunnen werken tijdens de lessen economie of tijdens een project. Ideaal dus om te leren en je tegelijkertijd te amuseren tijdens de lessen!

Klas

4. DANSENDE LEERKRACHTEN!

Heb je zin om de leerkrachten eens op een andere manier te leren kennen? Tijdens StressFactor LIVE zijn het vaak de leerkrachten die als eerste uit hun bol gaan. Wie moet er zich dus het meest gedragen? Jullie of de leerkrachten?

Sf

Vraag hier je startpakket aan!

Hebben we je al kunnen overtuigen?
Ik wil een festival op school!

5. BEKENDE PRESENTATOREN!

We hebben ook nog een extraatje in petto voor jullie. Onze festivals worden gepresenteerd door bekende acteurs en actrices. Dit jaar komen Angela Jakaj (Leyla van D5R), Tinne Oltmans (Ghostrockers) en Elindo Avastia (Ghostrockers) de shows aan elkaar praten. Maar ze maken natuurlijk ook tijd voor een leuke seflie!

Sf

6. HEEL DE NAMIDDAG GEEN LES!

Spreekt voor zich natuurlijk, in de voormiddag komen we het podium en alle randanimatie opbouwen op jullie speelplaats. In de namiddag vallen dus alle lessen weg en mogen jullie zich een hele namiddag lang amuseren met de leukste muziek!

Sf

7. EEN FOTO-ALBUM EN EEN GEWELDIGE AFTERMOVIE!

Geen festival natuurlijk zonder leuke herinneringen! Alle foto's van jullie festival kan je diezelfde dag nog bewonderen op de Facebookpagina van Stressfactor LIVE. Een week na het festival kan je terugblikken op de leuke dag met een geweldige aftermovie! Hebben we je al kunnen overtuigen? ;)

Sf

StressFactor LIVE

StressFactor LIVE. 39K likes. Organiseer een eigen festival op school, of blijf gewoon op de hoogte van alle festivalnieuws in België!

Ik wil eerst nog meer info

Ontdek hier wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een festival op school.
Meer info!

Ik ben overtuigd! Waar kan ik inschrijven?

Ik schrijf mijn school in!
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!