StressFactor | Anne-Marie, Charli XCX, Stormzy en 18 andere namen voor Pukkelpop!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Anne-Marie, Charli XCX, Stormzy en 18 andere namen voor Pukkelpop!

What's poppin'!? 21 namen erbij voor de Pukkelpopaffiche!

Pukkelpop is on FIRE! Elke dag kijken we weer om 16uur uit naar een nieuwe aankondiging van de organisatie van Pukkelpop! En het is weer zover, 21 nieuwe namen staan hieronder voor jou klaar!

Morgen om 16uur zijn we opnieuw op de afspraak met meer namen voor Pukkelpop 2019!

LINE UP: VRIJDAG 16 AUGUSTUS 2019

Op vrijdag 16 augustus kan je naast Martin Solveig en Stormzy ook naar de fusion jazz van Kamaal Williams (a.k.a Henry Wu), de Britse hiphopper Loyle Carner, de electrofolkies van Crystal Fighters, grimeheld slowthai, de levensbeschouwelijke R&B trap van Joji, de jonge YouTube-ster Clairo en de zelfzekere grime van Flohio.

En ook de profetische woorden van het Nederlands internetfenomeen Joost in het nummer ‘Albino’- Op Pukkelpop 2019, let’s go – hebben hun doel niet gemist. Eveneens op vrijdag: flyer dan een meeuw.

volledige line-up
Martin

"Een vraag die we de laatste jaren steeds vaker krijgen is of een genre als urban thuishoort op Pukkelpop? Die vraag verbaast ons eerlijk gezegd. Ja, natuurlijk! Het is een afspiegeling van waar de hedendaagse jongeren naar luisteren, dus hoort het vanzelfsprekend thuis op Pukkelpop."

Chokri Mahassine, organisator Pukkelpop.

LINE UP: ZATERDAG 17 AUGUSTUS 2019

Op zaterdag 17 augustus spelen Anne-Marie en Jorja Smith ten dans. Diezelfde dag is er ook de DIY-funk van Franc Moody en de afrojazzhiphop van Ezra Collective. En wat gedacht van De Jeugd van Tegenwoordig, altijd luek.

Volledige line-up
Anne

LINE UP: ZONDAG 19 AUGUSTUS 2019

Op zondag 18 augustus werden ook de volgende artiesten aan de affiche toegevoegd: Princess Nokia – she’s got the beats, she’s got the raps -, de industrial metalrap van Ghostemane en voor de liefhebbers van goeie old skool soul en rhythm & blues Durand Jones & The Indications. Je kan ook naar de rebelse poppunk van Charli XCX – derde keer op Pukkelpop en de prachtige rappoëzie van Kate Tempest – tweede keer Pukkelpop.

volledige line-up
Charli
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!