StressFactor | Couleur Cafe maakt zich klaar voor een hete zomer! (6 nieuwe namen)
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Couleur Cafe maakt zich klaar voor een hete zomer! (6 nieuwe namen)

6 nieuwe namen die je nu al doen verlangen naar de zomer.

Van Jamaica tot Marokko koos de organisatie voor de warmste reggae & dubritmes en de meest opzwepende dancehall en urban beats. De temperatuur gaat de hoogte in, zoveel is zeker! Couleur Café vindt dit jaar plaats van 28 juni tot en met 30 juni. Wie er op de affiche staat kom je hieronder te weten.

SEAN PAUL en meer!

Recht uit Kingston maakt de keizer van de dancehall, Sean Paul, zich op voor een openluchtfeestje om nooit te vergeten. Ook op vrijdag en al even Jamaicaans: Kabaka Pyramid & The Bebble Rockers, specialisten in positieve roots-reggaevibes.

Reggaelovers kunnen zaterdag gewoon verder vieren met Duitse rastafari Gentleman en de Londonse dub-belofte Hollie Cook. De Marokkaanse vaandeldragers van de urban culture heten Shayfeen & Madd en beschikken over een waanzinnige livereputatie.

Op zondag hebben we goed nieuws voor Couleur Café-habitués; de geweldige mestizo-reggae band Amparanoia komt een hartverwarmend latin feestje bouwen! Direct na de paasvakantie komt de organisatie terug met een pak (laatste) namen voor de 3 live podia!

Couleurcafé
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!