StressFactor | Deze 11 StressFactor LIVE artiesten staan ook op het podium van Sunrise festival 2019!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Deze 11 StressFactor LIVE artiesten staan ook op het podium van Sunrise festival 2019!

Zoek de 11... gelijkenissen!

De StressFactor LIVE tour zit er jammer genoeg op op 24 juni. Jij bent helemaal nog niet klaar met de moshpits van Mark With a K en MC Chucky of de sexy moves van Foncky Time!

Niet getreurd! Op 28, 29 en 30 juni zetten 11 StressFactor LIVE artiesten het feestje verder in De Lilse Bergen tijdens Sunrise festival 2019!

Jebroer

Kind van de Duivel, Banaan, Marathon of Soldaat? Welke hit schreeuw jij luidkeels mee tijdens het optreden van je broer op Sunrise 2019? Of misschien wel allemaal?

Zondag 30 juni @ The Beach

Get to know!
Sf

5NAPBACK

Dansen op de beste hits van het moment? Dat doe je tijdens de set van 5NAPBACK! Laat je volledig gaan een feest erop los @ The Beach!

Zaterdag 29 juni @The Beach

get to know!
Sf

Mark With a K

Moshpits, Wall of deaths & Circle Pits! Tijdens de set van Mark With a K gaat het er hard aan toe! Hij speelde al op de allergrootste events en nu is het de beurt aan Sunrise festival!

Zaterdag 29 juni @ The Docks

get to know!
Sf

Lil' Kleine

Kleine man, grote persoonlijkheid en nog een groter feest! Dansen op de hits Drank en Drugs, Krantenwijk en Alleen kan bij deze Nederlandse rapper in de Lilse Bergen!

Zaterdag 29 juni @ The Beach.

Sf

Partyshakerz

Dit olijke duo heeft zijn naam niet gestolen! En of je zal shaken op de party die zij bouwen met de beste tracks. Van Urban en House tot Drum 'n Bass, ze doen het allemaal!

Vrijdag 28 juni @ The Beach

Get to know!
Sf

MC Chucky

Hard Dance zou de tweede naam kunnen zijn van MC Chucky. Je kan hem niet 1, niet 2, maar 3 keer bewonderen op Sunrise festival! Naast twee eigen sets kan je hem ook samen met Mark With a K bezig zien!

Zaterdag 29 juni @ The Docks

+ Mark With a K: Zondag 30 juni @ The Beach

Zondag 30 juni @ The Island

Get to know!
Sf

Foncky Time

What time is it? Foncky Time natuurlijk! DJ Vinny en Manuel Broekman maken je helemaal gek met hun dansbare muziek en sexy moves!

Zondag 30 juni @ The Beach

get to know!
Sf

Double-U

Voor de ultieme party moet je bij DJ Double-U zijn! Door zijn eigen mashups creëert hij unieke DJ-sets waarbij je niet kan blijven stilstaan!

Vrijdag 28 juni @ The Beach

Get to know!
Sf

Robert Falcon

Hij reist de hele wereld rond als DJ en producer. Op zaterdag 29 juni landt hij in de Lilse Bergen, waar hij voor een vet feestje zal zorgen!

Zaterdag 29 juni @ The Beach

Get to know!
Sf

MANDY

Girlpower! MANDY laat iedereen zien dat ook vrouwen hun mannetje kunnen staan in de hardstyle wereld! Who says girls can't dj?

Zaterdag 29 juni @ The Docks

get to know!
Sf

Sakso

Saxofoon klinkt misschien niet meteen heel sexy maar daar brengt Sakso verandering in! Hij weet elk nummer en elk genre extra pit te geven. Watch out! Hij zal je omver blazen!

Zaterdag 29 juni @ The Woods

get to know!
Sf
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!