StressFactor | Deze StressFactor LIVE festivals worden verplaatst!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Deze StressFactor LIVE festivals worden verplaatst!

Update Coronavirus

De scholen blijven gesloten tot en met 3 april 2020. Als logisch gevolg zullen er tot dan geen Stressfactor festivals kunnen plaatsvinden op de scholen. Geen paniek, de festivals worden verplaatst naar een latere datum in mei of juni 2020. Alle festival vanaf 28 april 2020 gaan gewoon door op de oorspronkelijke datum. Check hieronder wat er voor jouw school zal veranderen.

Heist-Op-den-Berg - Heilig Hartcollege

Door het coronavirus zal dit evenement niet plaatsvinden op maandag 16 maart 2020. Samen met de directie gaan we op zoek naar een nieuwe datum in mei of juni 2020. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum.

Meer info
Banner

Ronse - Da Vinci Campus

Door het coronavirus zal dit evenement niet plaatsvinden op vrijdag 27 maart 2020. Samen met de directie gaan we op zoek naar een nieuwe datum in mei of juni 2020. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum.

Meer info
02

Mechelen - TSM

Door het coronavirus zal dit evenement niet plaatsvinden op maandag 30 maart 2020. Samen met de directie gaan we op zoek naar een nieuwe datum in mei of juni 2020. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum.

Meer info
Banner

Kortemark - MMI

Door het coronavirus zal dit evenement niet plaatsvinden op vrijdag 31 maart 2020. Samen met de directie gaan we op zoek naar een nieuwe datum in mei of juni 2020. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum.

Meer info
Banner

Mechelen - Scheppersinstituut

Door het coronavirus zal dit evenement niet plaatsvinden op dinsdag 21 april 2020. Samen met de directie gaan we op zoek naar een nieuwe datum in mei of juni 2020. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum.

Meer info
Banner
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!