StressFactor | Dit waren de 5 beste acts van Pukkelpop 2018
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Dit waren de 5 beste acts van Pukkelpop 2018

Jonge artiesten weten te verbazen op Pukkelpop 2018!

We zagen heel wat verrassende optredens tijdens drie dagen Pukkelpop 2018. Travis Scott moest dan wel onverwacht afzeggen, dit waren 5 acts die ons hem een beetje doen vergeten.

5. OSCAR AND THE WOLF

Doordat Travis Scott vervangen werd door Charlotte De Witte op de main stage, kreeg Oscar And The Wolf de rol van headliner toegeschreven. Max Colombie verbaase vriend en vijand door deze rol ook met glans te vervullen! In een witte outfit en groene visserslaarzen deed hij geheel zijn eigen ding! Gelukkig deed deze outfit niets af aan zijn geweldige stem!

Dsc09459

4. JACIN TRILL

Op donderdag om 3 uur in een volle Marquee, dat wil zeggen dat het publiek speciaal vroeg uit zijn tent is gerold om Jacin Trill niet te willen missen. En gelijk hadden ze! De 20-jarige jongeman ut Nederland krijgt iedereen mee met zijn Happy vibes en bracht een hiphop optreden om U tegen te zeggen. Zagen we hier zonet de nieuwe Ronnie Flex aan het werk?

Dsc04257

3. YUNGBLUD

Een andere 20-jarige energiebom is Dominic Harrison, beter bekend als YUNGBLUD. En of er jong bloed door zijn aderen stroomt. De Brit walst over het podium en staat geen minuut stil. Hij kust live op het podium zijn gitarist vol op de mond, laat een fles champagne over het publiek naar achter crowdsurfen en daarbovenop heeft hij ook nog eens de looks om elk meisje op de eerste rij te laten flauwvallen. Als je Yungblud gemist hebt op Pukkelpop, dan miste je de revelatie van 2018!

Selectie

2. DUA LIPA

Voor ons de absolute headliner van Donderdag. Onder een stralend zonnetje gaf Dua Lipa het beste van haarzelf, terwijl wij langzaam maar zeker wegsmolten. Niet alleen door de zon, maar ook door de geweldige danspasjes en looks van Dua Lipa. One Kiss, IDGAF en New Rules werden door 60.000 enthousiaste pukkelpoppers luidkeels meegezongen.

Selectie

1. IMAGINE DRAGONS

Kendrick wie? Niet Kendrick Lamar, maar Imagine Dragons was voor ons het absolute topoptreden van Pukkelpop 2018! Zanger Dan Reynolds verscheen met een ontbloot bovenlijf op het podium. De temperatuur op de eerste 5 rijen ging al snel de hoogte in, want na enkele nummers kwam de zanger door het publiek lopen om persoonlijk zijn fans te gaan groeten. Met 'Radioactive', 'Believer' en 'On Top of The World' kreeg de onmens populaire groep de hele wei aan het dansen en springen. De inspirerende Dan gooide er tussen enkele liedjes door ook nog wat motiverende woorden tussen voor zijn fans! Ideaal om 3 dagen Pukkelpop mee af te sluiten!

Selectie
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!