StressFactor | Dit was StressFactor LIVE 2019!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Dit was StressFactor LIVE 2019!

Herbeleef de leukste dag van jouw schoolcarrière!

De inschrijvingen voor StressFactor LIVE 2019-2020 zijn vanaf vandaag gestart! Wil jij dit schooljaar een festival op school? Schrijf je school dan hier in! Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check de foto's en aftermovies hieronder!

Organiseer zelf een festival op school!

Wil jij dit jaar de leukste dag van je schoolcarrière beleven?
Schrijf je school hier in!

1. BILZEN

Bilzen trapte het StressFactor LIVE seizoen op gang! We konden ons geen betere opener wensen! My Dog is Radioactive, Eugene ft Double-U en Jebroer zorgden voor een geweldig feestje!

Wisten jullie dat Eugene 87 jaar is?

meer info
Sf

2. LANAKEN

Lanaken had een sterk team van leerlingen klaarstaan om ons te helpen met de opbouw van hun eigen schoolfestival! De backstage was tip top in orde want Jebroer gaf er rustig enkele interviews en speelde wat basketbal. De leerlingen van Lanaken hadden zelfs security oortjes om met elkaar te communiceren! F1rstman, Foncky Time en Jebroer maakten er op het podium wel een super tof feestje van!

Wisten jullie dat Jebroer niet zo een goede basketter is? :p

meer info
Sf

3. POPERINGE

5napback, Jebroer, Mark With a K, MC Chucky en 2000 leerlingen. Meer is er niet nodig om een super tof festival te organiseren. Als dat nog niet genoeg was hebben we ook de grootste moshpits gespot. Ohja Jamie-Lee Six kwam even langs om dag te zeggen ;)

Wisten jullie dat Poperinge met 2000 leerlingen de grootste StressFactor was van 2019?

meer info
Insta

4. HERENTALS

Herentals stond in het teken van dansen! The Juliets, Foncky Time en Mark WIth a K en MC Chucky maakten er een geweldig feestje van, zo geweldig dat er een heuse dansbattle onstond op het podium! Zelfs Tinne en Manuel van Foncky time draaiden samen rondjes op het podium ;)

Wist je dat je in Herentals met slagroomtaarten naar de leerkrachten kon gooien?

meer info
Sf

5. AARSCHOT

In Aarschot kregen we bezoek van de populaire boys van Tagmag! Jammer genoeg kregen we ook voor de eerste keer deze StressFactor tour bezoek van de regen! Maar gelukkig wisten jullie daar wel raad mee! Het werd een ongelofelijk toffe dag met Michael Schack, The Partyshakerz en Mark With a K en MC Chucky!

Wist je dat er iemand zijn schoen verloren had in de moshpit?

meer info
Sf

6. TESSENDERLO

Randanimatie genoeg in Tessenderlo, wie zich verveelde op deze regenachtige dag had het goed mis! Vuurspuwers, sumoworstelen, speleologie, snelheidspelletjes en een gigantische springkasteel. Daarnaast zorgen Michael Schack, Mandy en Jebroer voor de afwerking!

Wist je dat het TIHH in Tessenderlo al de meeste StressFactor festivals organiseerde? Ze deden dat dit jaar al voor de 6e keer!

meer info
004

7. IEPER

Misschien wel de hardste editie van StressFactor LIVE ooit! Gooi Michael Schack, Partyshakerz en Mark with a K en MC Chucky voor de leeuwen op het VTI in Ieper en je krijgt moshpits, wall of deaths en leerlingen in de struiken. Angela Jakaj moest wel haar mannetje staan op het podium ;)

Wist je dat er 3 eenden in de moshpit vlogen? Gelukkig konden ze net op tijd gered worden door enkele oplettende leerlingen!

meer info
004

8. ASSEBROEK

Assebroek kreeg als enige school bezoek van Brahim! Hij bracht enkele leerlingen op het podium om samen met hem te beatboxen!

Wist je dat de school in Assebroek echte Dixi's had voorzien?

meer info
Sf

9. GENT

De groentjes van het Sint-Bavo in Gent weten wel van aanpakken! Als enige festival dit jaar vond het festival niet plaats tijdens de schooluren, maar na de schooluren! Ze hadden nog enkele extra's voorzien zoals een bbq voor de ouders! Ideetje voor volgend jaar?

Wist je dat Sakso zijn arm gebroken heeft toen hij met zijn saksofoon in het publiek ging? Hij speelde erna nog een half uur door!

meer info
Sf

10. ROESELARE

My Dog is Radioactive, Foncky Time en Mark With a K en MC Chucky wisten wel raad met 1 van de warmste StressFactor festivals van 2019!

Wist je dat ze in Roeselare niet houden van LINKS naar RECHTS te gaan? Zij kiezen liever voor van VOOR naar ACHTER :p

meer info
06

11. ZONHOVEN

Jammer genoeg loopt het af en toe ook eens mis. Zoals je kan zien zijn er geen aftermovies meer te vinden. Dit komt omdat de harde schijf van StressFactor is gecrashed na een week met 4 festivals in Zonhoven, Stabroek, Melle en Bilzen! Zouden we te hard gefeest hebben? Gelukkig kan je wel nog genieten van deze filmpjes!

meer info
Sf

12. STABROEK

Absolute headliner in Stabroek? F1rstman en 87-jarige Eugene!

Wist je dat Eugene met zijn rolator naar het festival is gekomen? Erna moest hij wel getakeld worden, want hij was hem vergeten op te laden.

meer info
Sf

Organiseer zelf een festival op school!

Wil jij dit jaar de leukste dag van je schoolcarrière beleven?
Schrijf je school hier in!

13. BILZEN

Bilzen was misschien de zonnigste en natste StressFactor van 2019! Niemand minder dan Regi was de headliner van het festival, maar ook Mandy en Firstman wisten wat ze moesten doen en maakten van de hitte gebruik om er een top dag van te maken!

Wist je dat er iemand crowdsurfde op een eenhoorn?

meer info
Sf

14. MELLE

Opnieuw zo een warme dag in Melle! De Vip bevond zich boven in 1 van de lokalen maar het echte feestje vond natuurlij plaats op de speelplaats. The Juliets, Partyshakerz en Jebroer maakten er een geweldige dag van!

Wist je dat de organisatoren van StressFactor (wij dus) bloemen kregen van de organiserende leerlingen? Super attent dus ;)

Meer info
Img

15. BOOM

De examens waren gedaan en we moesten alleen nog wachten op de resultaten en het rapport. Tijd voor nog een allerlaatste feestje moesten de leerlingen in Boom gedacht hebben. Met Michael Schack, 5napback en Mark With a K maakten ze er hun eigen Tomorrowland van!

Wist je dat er heel wat taart werd gegeten in de backstage?

Meer info
65220704

Organiseer zelf een festival op school!

Wil jij dit jaar de leukste dag van je schoolcarrière beleven?
Schrijf je school hier in!
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!