StressFactor | Dit zijn de 10 goedkoopste combifestivals van Vlaanderen!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Dit zijn de 10 goedkoopste combifestivals van Vlaanderen!

1x naar Rock Werchter of liever 10 verschillende festivals?

Festivals zijn een dure aangelegenheid en je moet vaak lang sparen om naar een festival te kunnen gaan. Tomorrowland en Rock Werchter zijn veruit de duurste festivals van België. Gelukkig zijn niet alle festivals zo duur. Hieronder kan je een lijstje terugvinden met de 10 goedkoopste festivals in Vlaanderen.

We delen de prijs van het combiticket door het aantal dagen dat het festival duurt om alle festivals met elkaar te kunnen vergelijken.

1. LOKERSE FEESTEN - 15,5 euro

De Lokerse Feesten is een 10! daags festival in de straten van Lokeren. Het festival vindt dit jaar plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus. Een Combiticket kostte 155 euro in 2018. Een dagticket kost 35-55 euro afhankelijk van de dag. Maar wiskundig gezien koop je dus best een combiticket als je van plan bent om meer dan 3 dagen te gaan. Vorig jaar stonden er namen als Zara Larsson, Die Antwoord, Deadmau5, Clean Bandit en Chase & Status op het programma!

website lokerse feesten
Lokerse

2. LINKERWOOFER - 15 euro

Linkerwoofer is een pop- en rockfestival dat elk jaar plaatsvindt op Antwerpse Linkeroever. Dit jaar vindt het festival plaats van 2 tot en met 3 augustus. Een combiticket kost 30 euro, een dagticket dus 15 euro. Het festival is doorheen de jaren gegroeid met een mix van Belgische artiesten. Vorig jaar stonden er namen als The Van Jets, Warhaus, Jasper Erkens en Kraantje Pappie.

website linkerwoofer
Linkerwoofer

3. GLADIOLEN - 20 euro

Gladiolen is een tweedaags festival in Olen dat dit jaar plaats vindt van vrijdag 7 juni tot zaterdag 8 juni. Een combiticket voor twee dagen kost 40 euro in voorverkoop. Vorig jaar stonden onder meer Kraantje Pappie, The Lighthouse, School is Cool, Blackwave, Gers Pardoel en Bart Peeters op de line-up.

website gladiolen
Gladiolen

4. SUNRISE FESTIVAL - 23 euro

Sinds 2013 vindt traditioneel tijdens het laatste weekend van juni Sunrise Festival plaats in Gierle. Wat oorspronkelijk startte als een lokaal festival, groeide binnen no-time uit tot een challenging dance festival met nationale uitstraling. Een combiticket voor Sunrise Festival kost 69 euro. Een dagticket 43 euro. Vorig jaar bestond de line-up uit: Hard Driver, Foncky Time, Pat B, diMaro, La Fuente, Lucas & Steve, Radical Redemption en JeBroer.

website sunrise festival
Sunrise

5. OSTEND BEACH - 23,5 euro

Ostend Beach is een festival op het strand in Oostende waar vooral elektronische muziek gedraaid wordt. Dit jaar vind het festival plaats van vrijdag 12 tot en met 14juli. Een combiticket heb je al voor 72 euro. Het werd in 2017 verkozen tot het beste strand festival in de wereld. Zonsondergangen op festivals zijn al mooi om mee te maken, maar dan heb je die van in Oostende nog niet ervaren!

website ostend beach
Ostend

6. BEACHLAND - 25 euro

Een paar kilometer verder dan Ostend Beach vindt Beachland plaats in Blankenberge. Dit jaar van 7 tot 8 juli. Vorig jaar stonden heel wat StressFactor LIVE artiesten op de Line-up samen met Gers Pardoel en Kraantje Pappie.

website beachland
Beachland

7. ROCK HERK - 25 euro

Rock Herk is een tweedaags festival in Herk, Limburg dat dit jaar plaatsvindt van 12 tot 13juli. Een combiticket kostte in 2018, 49 euro. Voor een dagticket betaal je 34 euro. Vorig jaar stonden er namen als Triggerfinger, Mark Lanegan Band, Sick of it All en Arsenal op de line-up.

website rock herk
Rock

8. COULEUR CAFE - 26 euro

Couleur Café is een driedaags festival in hartje Brussel dat ieder jaar weet te verbazen met de culturele randanimatie en line-up. Het festival vindt dit jaar plaats van 28 - 30 juni. Een combiticket kost 78 euro. Voor een dagticket betaal je 39 euro. Vorig jaar op de line-up: Damso, Milky Chance, Angèle en Ziggey Marley.

website couleur cafe
Couleurcafé

9. REGGAE GEEL - 27,5 euro

Reggae geel is een alternatief festival in Geel dat focust op, jawel, reggae muziek. Het festival vindt dit jaar plaats van 2 tot 3 augustus in Geel. Een combiticket kost 55 euro. Voor een dagticket betaal je 35 euro. Over de line-up kunnen we weinig zeggen. Maar Reggae Geel moet je ervaren hebben in je leven.

Website reggae geel
Reggae

10. SUIKERROCK - 38 euro

Een echt stads- en familiefestival is Suikerrock in Tienen. Dit jaar vindt het festival plaats van 26 tot 28 juli in het hartje van Tienen. Een combiticket kost 115 euro. Een dagticket 49 euro. Naast een familiedag heeft Suikerrock twee volwaardige festivaldagen met vorig jaar Steve Aoki, Lil Kleine, Stan van Samang en Gers Pardoel op de line-up.

Website Suikerrock
Suikerrock
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!