StressFactor | Dit zijn de 10 kanshebbers voor Pukkelpop 2021!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Dit zijn de 10 kanshebbers voor Pukkelpop 2021!

Veel Belgische en Europese namen op de line-up!

Nu we goedkeuring krijgen voor grote evenementen (75.000 bezoekers) na 13 augustus, mogen we stilletjes aan beginnen dromen van Pukkelpop 2021! Hoewel dit niet met de grote headliners zal zijn, zullen er wel heel wat Belgische, Nederlandse en Europese artiesten op de affiche verschijnen. Een overzicht van de 10 grootste kanshebbers.

1. THE KID LAROI

Hoewel The Kid Laroi een 17-jarige Australiër is, staat hij toch geprogrammeerd op het Engelse Reading and Leeds dat een week na Pukkelpop zal plaatsvinden. Hij werd bekend door zijn wereldhit 'Without You' en zou niet misstaan op de mainstage van Pukkelpop. Op 17 augustus 2021 viert hij trouwens zijn 18e verjaardag. Verjaardagsweekend op Pukkelpop? ;)

Line-up Reading and Leeds
The

2. NETSKY

Netsky is terug van weggeweest! De laatste passage van Netsky was in 2015. Hij deed onlangs nog een grote tour in Nieuw-Zeeland en lijkt klaar om terug te keren naar zijn echte drum and bass roots. In 2020 bracht hij zijn meest recente album 'Second Nature' uit. Wij staan alvast te popelen om hem als afsluiter van Pukkelpop op de Main Stage te ontvangen zoals hij dat ook al in 2015 deed!

Netsky in Nieuw-Zeeland 2021
Netsky

Combitickets al voor 70% uitverkocht!

LET OP! 70% van de combi tickets waren al na 3uur verkocht en ook de laatste camping chill tickets zijn nu in verkoop. Er zijn nog geen namen bekend, maar dit lijstje doet ons zeker het beste verwachten.

Koop je tickets hier!
201511982

3. JOOST (2.0?)

Als we dan toch bij in België en Nederland moeten gaan zoeken, wie anders dan JOOST zou er op Pukkelpop moeten staan? De jonge Nederlander bracht in 2019 tijdens de laatste Pukkelpop een enorm energieke show en hijzelf lijkt op instagram alvast klaar om dat in 2021 nog eens over te doen! Wij zijn fan!

Joost op Pukkelpop 2019
Joost

4. YUNGBLUD + MACHINE GUN KELLY

Wie Yungblud zegt, zegt Machine Gun Kelly en andersom. De twee hebben tijdens de coronacrisis elkaar gevonden zowel op muzikaal als op vriendschappelijk vlak. Ze delen zelfs een ex-vriendin (Halsey) :) Hoewel Machine Gun Kelly een Amerikaan is, staat hij net zoals The Kid Laroi ook op het affiche van Reading and Leeds. Hij zal zijn Britse vriend Yungblud dus als knuffelcontact moeten aangeven wil hij op Pukkelpop 2021 staan!

I Think I'm Okay - Machine Gun Kelly ft. Yungblud
Yb

5. SIGRID

SIGRID is een 24 jarige Noorse, die in de zomer van 2019 doorbrak bij het grote publiek. Ook zij doet een paar festivals in Europa en zou niet misstaan op Pukkelpop.

Sigrid - Strangers
Sigrid

6. BRING ME THE HORIZON

Voor de fans van het hardere werk mag Bring Me The Horizon zeker niet ontbreken. De Britten met frontman Oliver Sykes stonden voor het laatst in 2016 op Pukkelpop maar brachten ondertussen heel wat nieuw (experimenteler) werk uit. Het zal je dan ook niet verbazen dat hun laatste album "Post Human: Survival Horor" over de coronacrisis gaat.

Bring Me The Horizon - Parasite Eve
2014Bringmethehorizonweb

7. Tate McRae

17 jaar is Tate McRae. Maar deze Canadese singer songwriter gaat het volgens ons volledig maken. De voorbije 2 jaar veroverde ze de muziekwereld uit haar kamer. De komende jaren is ze klaar om de rest van de wereld te veroveren met haar hits 'You Broke Me First' en 'Rubberband'. Net zoals The Kid Laroi staat ook zei een weekje later op een festival in Engeland.

You Broke Me First
Tate

8. MARTIN GARRIX

Martin Garrix stond nog nooit!! op Pukkelpop. Tijd om daar verandering in te brengen Chokri! Martin Garrix reisde al heel de wereld rond sinds zijn monster hit 'Animals'. Ondertussen heeft de 25-jarige Nederlander bewezen dat hij een echte hitmachine is. Dua Lipa, Macklemore, Dean Lewis, Usher, David Guetta, Khalid en Bebe Rexha zijn maar enkele van de vele samenwerkingen die hij de laatste jaren de wereld in stuurde. Zijn nieuwste samenwerking met Bono van U2 is meteen ook de hymne van de Champions League voetbal.

Martin Garrix - We Are The People ft. U2
Martin

9. MADISON BEER

Madison beer werd ontdekt toen Justin Bieber himself haar een duwtje in de rug gaf door over haar te tweeten. Sindsdien brengt ze hits na hits uit. Ze heeft maar liefst 25 en 15 miljoen volgers op respectievelijk instagram en TikTok. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat heel wat jonge fans haar maar al te graag op Pukkelpop willen zien staan. En die kans is er, want ook zij staat het weekend erna op Reading and Leeds in Engeland.

Madison Beer - Selfish
Madison

10. OLIVER TREE

Oliver Tree is naast een levende meme ook een enorm goede entertainer. Hij brengt alternatieve rock muziek met een komiek kantje. Met de nodige zelfspot en bijpassende 'bowl cut' (zie foto) is hij alvast een vreemde eend in de bijt. Als hij op Pukkelpop staat, raden we je aan hem zeker een keertje te gaan bekijken!

Oliver Tree - Life Goes On
Oliver

Focus op België, Nederland en Europa?

We zullen dus enkele headliners zien uit Amerika/Australië, maar de focus zal hoogtstwaarschijnlijk liggen op artiesten uit België, Nederland en de rest van Europa. Zo zijn Bazart, Oscar and The Wolf, Balthazar, Whispering Sons, The Lighthouse, Amelie lens, Charlotte de Witte. Ook Tessa Dixon, IBE en Emma Bale zijn kanshebbers. Snelle uit Nederland heeft volgens ons zijn plekje op Pukkelpop meer dan verdiend!

Oscar
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!