StressFactor | Dit zijn de 10 kanshebbers voor Pukkelpop 2022!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Dit zijn de 10 kanshebbers voor Pukkelpop 2022!

Nog even geduld!

Pukkelpop is ieder jaar het laatste festival dat zijn line-up bekend maakt. Dit jaar moeten we zelfs extra lang wachten, is Pukkelpop iets van plan, of droppen ze volgende week ineens een volledige line-up? Wij zetten alvast 10 kanshebbers op een rijtje.

1. Stromae

De comeback van het jaar staat op naam van niemand minder dan Stromae. Hij kondigde zijn nieuwe album Multitude aan en zal nu verschillende shows en festivals spelen om dit album te promoten. Een bezoekje aan Pukkelpop mag daarbij niet ontbreken.

Tourschema stromae
Stromae

2. Arctic Monkeys

Ze stonden al eens op Pukkelpop in 2006, de meeste onder ons waren toen nog maar net geboren. Maar de muziek van Arctic Monkeys lijkt wel tijdloos te zijn. Net zoals Stromae hebben ook zij een nieuw album klaar. Al zullen wij graag meezingen met 'R u mine?' en 'Do I Wanna know?'

Tourschema Arctic Monkeys
Arctic

3. Bring Me The Horizon

Voor de fans van het hardere werk kan Pukkelpop niet meer langs Bring Me The Horizon kijken. Hoewel ze onlangs nummers maakten met Ed Sheeran en Machine Gun Kelly zullen de fans van het hardere werk op hun wenken bediend worden. Het weekend voor Pukkelpop staan zij al op Lowlands (Nederland). Het weekend erna in Leeds (Verenigd Koninkrijk)

tourschema BMTH
Bring

4. Slipknot

Het is lang wachten op nieuws van Pukkelpop. Daarom gaan er steeds meer geruchten dat ze iets speciaals willen proberen. De voorbije jaren lag de focus vooral op POP (Billie Eilish, Dua Lipa). Dat zal dit jaar niet anders zijn, maar Slipknot zou veel andere bezoekers naar het festival trekken. Vond je Bring Me The Horizon al hard? Zet dan je geluid maar even wat zachter bij de muziek van Slipknot ;)

Tourschema Slipknot
Slipknot

5. Jason Derulo

Nu we het toch over POP gehad hebben, Jason Derulo is in hetzelfde weekend als Pukkelpop aangekondigd op een festival in Zwitserland. Geen al te moeilijke verplaatsing als je het ons vraagt. Ben jij klaar voor 'SWALLA', 'Talk Dirty to Me' of de hele oude 'Watcha Say'?

Tourschema Jason Derulo
Jason

6. Willow & Machine Gun Kelly

(Pop)Punk/emo is helemaal terug, en dat allemaal dankzij Machine Gun Kelly en drummer Travis Barker. Zij namen samen Willow (Smith) onder hun vleugels en lanceerden zo haar zangcarrière. Machine Gun Kelly transformeerde zich dan weer van Rapper tot Poppunk band en zijn dus beide kanshebbers voor Pukkelpop 2022.

Emo Girl - Willow ft. Machine Gun Kelly
Machine

7. Halsey

Halsey is een graag geziene gast op Pukkelpop. Na haar gecancelde optreden in 2016, zette ze de Main stage in vuur en vlam tijdens haar concert in 2017. Na een kleine pauze, een relatie met Yungblud, een zwangerschap (niet van Yungblud) en dus een zoontje later, is ze opnieuw aan het touren!

tourschema Halsey
Halsey

8. Justin Bieber

Hoewel de kans erg klein is, is er een kleine kans dat Justin Bieber op Pukkelpop zal staan. Justin is headliner op het grote festival Sziget in Boedapest, Hongarije op vrijdag 12 augustus. Dat is dus exact 1 week voor Pukkelpop! We zijn benieuwd of Chokri hem een berichtje gestuurd heeft ;)

Tourschema Justin Bieber
Justin

9. BOILER PARTY

Deze namen zijn kanshebbers om de boiler te vullen!

Noisia, Wilkinson, Sigma, Camo And Crooked, Pendulum, Delta Heavy, Macky Gee, Alan Walker, Steve Aoki.

Boiler

10. Netsky

Wie anders dan Netsky zou de ideale afsluiter zijn van Pukkelpop 2022? Hij deed het al eens in 2012 en 2015 ,tijd om die keyboards van onder het stof te halen Boris!

Fun fact: Onze eigen Michael Schack is de drummer van Netsky.

Netsky

Jong geweld!

Goed nieuws, want we weten dat jong geweld JXDN al bevestigd heeft voor Pukkelpop. (Dat deed hij per ongeluk in instagrampost) Andere jonge talenten die je zeker moet checken zijn Gus Dapperton, Madison Beer, Role Model, Alfie Templeman,Sueco, Yung Gravy en Sigrid.

Who

De Belgen en Nederlanders

Pukkelpop zonder Belgen is als een Belg zonder bier en chocolade. De volgende belgen kunnen we wel eens tegenkomen op Pukkelpop 2022. The Haunted Youth, Omdat Het Kan Soundsystem, IBE, Grace, Emma Bale, Gestapo Knallmuzik, Portland, Mooneye, Bazart, Oscar And The Wolf, Daniël Busser, K1D, ...

Ook deze nederlanders zijn kanshebbers.

Antoon, Pjotr, Jebroer, Ronnie Flex, Joost, Froukje, Meau, The opposites, Kris Kross Amsterdam, ...

Average
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!