StressFactor | Dit zijn de 11 jongste artiesten in onze concertzalen!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Dit zijn de 11 jongste artiesten in onze concertzalen!

Wat heb jij zoal bereikt voor je 23e?

Er staan heel wat talenten in onze belgische concertkalender deze winter. Maar weet jij ook hoe oud ze zijn? We hebben voor jou een lijstje van 11 talenten samengesteld die dit jaar in onze Belgische concertzalen staan en die zeker de moeite waard zijn om te gaan bekijken.

Wij zijn er van overtuigd dat deze elf het gaan schoppen tot echte wereldsterren, of dat al zijn zoals Shawn Mendes (20j) en Billie Eilish (16j)

1. BILLIE EILISH - 16 JAAR

Billie Eilish is de uitzondering op iedere regel. Ze is nog maar 16 jaar maar staat nu al in elke grote concertzaal. Op maandag 25 februari staat ze in La Madeleine in Brussel voor ongetwijfeld het concert van het jaar. Tickets zijn al lang uitverkocht, maar we zien haar zeker terug tijdens de festivalzomer!

Billie

2. CHARLOTTE LAWRENCE - 18 JAAR

Voor velen nog onbekend, maar toch staat deze 18-jarige Amerikaanse Charlotte Lawrence in de Botanique in Brussel op zaterdag 30 maart. Voor wie haar stem nog niet kent, check haar zeker even op Youtube en je zal verstelt staan wat ze al allemaal kan op haar 18e!

Charlotte

3. SHAWN MENDES - 20 JAAR

Natuurlijk kent iedereen dit 20-jarig talent al! Shawn Mendes is ongetwijfeld het grootste talent uit deze lijst. Hij leerde zichzelf gitaar spelen met covers op Youtube en Vine speelde een grote rol in zijn succes. In 2014 tekende hij zijn eerste platencontract en kwam zijn eerst hit 'Life of The Party' uit. Ondertussen is de Canadese zanger niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. Op zondag 10 maart speelt de jonge hartenveroveraar in een uitverkocht Sportpaleis. Inderdaad, UITVERKOCHT. Ohja zijn volledige naam is trouwens 'Shawn Peter Raul Mendes'. Graag gedaan.

Shawn

4. YUNGBLUD - 20 JAAR

Deze 20-jarige energiebom uit het Verenigd Koninkrijk nog niet gezien? Hij was het optreden van Pukkelpop 2018 en speelde al in het voorprogramma van Muse. Op 18 januari speelt Dominic Harrison een uitverkochte show in de Ancienne Belgique in Brussel! Geen kaartje kunnen bemachtigen? Gelukkig speelt hij deze zomer ook nog op Rock Werchter, be there!

Yungblud

5. JEREMY ZUCKER - 21 JAAR

Jeremy Zucker is geboren in 1997 in New Jersey en heeft een zeer speciale eigen muziekstijl. Hij stond vorig jaar in het voorprogramma van Lauv en heeft een nummer 'Talk is overrated' met Blackbear. opgenomen. Op 20 februari speelt hij in de Zappa in Antwerpen voor zijn eerste solo-tour ooit!

Jeremy

6. JACK & JACK - 22 JAAR

De twee heren Jack en Jack hebben elkaar leren kennen in de kinderopvang, sindsdien zijn ze niet meer bij elkaar weg te krijgen. Ze scoorden onlangs een mega-hit 'Rise' in samenwerking met Jonas Blue. Op vrijdag 22 februari spelen ze een ongetwijfeld boeiende show in La Madeleine in Brussel.

Jack

7. TAMINO - 22 JAAR

Je zou bijna vergeten dat Tamino een Belg is. Zo internationaal klinkt zijn stem. De Egyptische looks heeft hij dan ook van zijn vader. Met 3 uitverkochte shows in de Ancienne Belgique in November ziet de 22-jarige zanger het nu grootser en staat hij op 16 november in de Lotto Arena in Antwerpen.

Tamino

8. POST MALONE - 23 JAAR

Austin Richard Post, ook wel bekend als Post Malone, is een Amerikaanse zanger, songwriter, platenproducer en gitarist. Op de middelbare school experimenteerde hij al met muziek. Hij zat in een heavymetalband en maakte op zijn zestiende zijn eerste mixtapes. Op 11 maart staat Post Malone in het Sportpaleis, kaartjes zijn op dit moment nog beschikbaar!

Post

9. ANGÈLE - 23 JAAR

doorbraak van 2018? De Franstalige zangeres werd dit jaar gedraaid op iedere radiozender van Wallonië en Vlaanderen! Dat ze nog maar 23 jaar is maakt die prestatie nog een tikkeltje specialer. Op 25 mei speelt ze een grote show in de Vorst Nationaal in Brussel, maar we zien haar tijdens de festivalzomer ongetwijfeld terug!

Angèle

10. AYA NAKAMURA - 23 JAAR

Jawel, die ene hit 'Djadja' is van Aya Nakamura. Net zoals de rest in deze lijst is ze een toekomstige sterartiest. Met haar 23 jaar is ze dus nog volop in de muzikale ontwikkeling. Zie je ze graag eens live? Dan moet je op 16 april in La Madeleine in Brussel zijn.

Aya

11. MILO MESKENS - 23 JAAR

Af sluiten doen we met nog een doorbraak van 2018. Milo Meskens scoorde hit na hit dit jaar en denkt er dan ook niet aan om maar 1 seconde rust te nemen. Midden december zou er zelfs een samenwerking met Regi aan zitten te komen. Alweer een hit op zijn 23e? Wij denken van wel, op 15 december 2018 stond hij in de Trix in Antwerpen!

Milo
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!