StressFactor | Double-U en Eugene trekken volgende week naar CHINA! WHUT??
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Double-U en Eugene trekken volgende week naar CHINA! WHUT??

Double-U en Eugene gaan draaien in China!

William Van den Buys, beter gekend als DJ Double-U (26) en Eugene (86) zijn ondanks het grote leeftijdsverschil al meer dan 5 jaar supergoede vrienden. Daarnaast zijn ze dan ook nog eens DJ en MC. Om hun vriendschap te vieren trekken de twee heren voor hun eerste tour door, China. Jawel, je hoort het goed, CHINA!

INTERNATIONAAL

Het is niet de eerste keer dat deze heren in China komen. Wel de eerste keer dat ze geboekt zijn als Double-U ft. Eugene en de grote internationale clubs zullen veroveren. Op vrijdag 16 augustus draaien ze in Club Hepburn (Shengzhen). Op zaterdag 17 augustus vliegen ze richting Taiyuan, om daar op te treden in Dr. Oscar. Beide clubs ontvingen reeds bekende internationale dj’s, zoals: Ummet Ozcan, Lost Frequencies, Tujamo,... "Enkele weken geleden stond ik nog te draaien op Balaton Sound in Hongarije, het lijkt wel de start van een internationale carrière." lacht William. Toch blijven de heren heel bescheiden. "We zullen onze roots nooit vergeten en blijven uiteraard ook gewoon optreden op lokale fuiven." Vooral de afwisseling is heel leuk, benadrukt William: "Ik krijg vaak de vraag welke evenementen ik nu het leukst vind als dj. De afwisseling houdt het vooral heel boeiend. Ik ben resident in club Highstreet 2.0, draai op grote festivals, maar ik heb ook veel gigs op plaatselijke (studenten)fuiven. Ik probeer me aan te passen aan het publiek, wat we in China ook ongetwijfeld zullen doen".

Fotograaf

"Zotter dan dit kan het niet!"

William (Double-u)

CLUBS IN CHINA

Een contactpersoon vanuit België vroeg ons een tijd geleden onze vrije data van de zomer. "Mannen, mijn contactpersoon in China vroeg mij een reeks Tomorrowland dj's en hij heeft jullie eruit gekozen. Wanneer hebben jullie tijd deze zomer?". Daar begon een eerste moeilijke opdracht, beide heren hebben namelijk een drukke agenda. William tikte 2018 af met 200 dj-sets, waarvan ongeveer 20 als Double-U ft. Eugene. Eugene heeft naast hun duo-project ook nog enkele soloprojecten. "We hadden één weekend beschikbaar en gaven dit door. Natuurlijk hoopten we op bevestiging, maar bleven heel realistisch, tot de informatie concreet werd." Van een echte erkenning gesproken, waarbij Double-U fungeert als DJ en Eugene als entertainer.

Fotograaf
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!