StressFactor | Justin Bieber komt naar het Sportpaleis!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Justin Bieber komt naar het Sportpaleis!

We moeten wel nog wachten tot in 2023

Getalenteerd en beter dan ooit! Justin Bieber brengt zijn wereldtournee ‘Justice’ naar het Sportpaleis Antwerpen op 20 maart 2023, waar hij voor de zesde keer trakteert op al zijn monsterhits.

Tickets: 59, 69, 79, 89 en 115 euro.

Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Bieber fever never dies.

Tijdens zijn unieke carrière die begon toen hij 13 jaar was, bracht Bieber 6 studioalbums uit, en heeft hij 32 Guiness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards en 21 MTV Europe Music Awards op zijn naam staan. Hij verkocht meer dan 80 miljoen platen en brak Elvis Presleys record als jongste soloartiest met 8 albums die op 1 stonden in de Billboard 200-hitlijsten. In augustus brak hij het langdurige record voor maandelijkse luisteraars op Spotify met meer dan 83 miljoen.

Recent werd hij uitgeroepen tot “artiest van het jaar” tijdens de MTV Video Music Awards, en werd hij genomineerd voor een toonaangevende 8e MTV EMA Awards. Bieber blijft de nummer 1 op zowel YouTube als Spotify overal ter wereld, en verankert zo zijn plek als een van de grootste popsterren van de 21e eeuw.

Zorg ervoor dat je erbij bent op 20 maart 2023 als de legendarische Justin Bieber terug het podium inneemt! Nieuwe nummers zoals 'Yummy', 'Ghost' en 'Peaches' maar ook de rist aan hits 'Baby', 'Boyfriend', 'Sorry', 'What Do You Mean?', … dans en zing je zo mee. Want als jij het niet doet, doet een andere Belieber het wel!

Justin
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!