StressFactor | Kazou wil jou!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Kazou wil jou!

Hoe word je monitor?

Kazou, de jeugddienst van CM, organiseert vakanties voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 18 jaar. Omdat we die meer dan 40.000 kinderen natuurlijk niet alleen op vakantie kunnen laten vertrekken zijn er heel wat monitoren nodig om die vakanties in goede banen te leiden.

De moni’s zijn er doorlopend voor alle kinderen en zorgen voor de nodige sfeer, zij zijn dan ook de grote speelvogels op vakantie. Ze bereiden alle zotte activiteiten tot in de puntjes voor en halen alles uit de kast om er een zalige en zorgeloze vakantie van te maken.

Hoe word je monitor?

Iedere nieuwe lichting monitoren wordt niet zomaar voor de leeuwen (ja, kinderen zijn soms leeuwen) gegooid. Kandidaat-monitoren moeten eerst de basiscursus volgen om een vakantie te mogen begeleiden. Op zo’n cursus worden de basiscursisten vakkundig en met grote zorg voorbereid voor wat hen te wachten staat op een vakantie.

Advkazou

Schrijf je in als Kazou-Monitor!

Elk jaar trekken duizenden vrijwilligers tijdens de vakanties naar binnen- en buitenland om onze vakanties te begeleiden. Ook tijdens het jaar kunnen we steevast rekenen op enthousiaste vrijwilligers voor de organisatie van allerlei activiteiten, het opzetten van vormingen en het meebouwen aan en meemaken van de beweging Kazou.
Ik word monitor!
Advkazou

Leeftijdsvoorwaarde voor basiscursus?

Je bent 17 jaar of je wordt 17 in het jaar van de basiscursus die je wil volgen.

Advkazou

Kazou wil jou!

Ja, ik word monitor!
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!