StressFactor | Kendrick Lamar opent eerste festivaldag Sziget Festival
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Kendrick Lamar opent eerste festivaldag Sziget Festival

42 minuten te laat!

Traditiegetrouw staan er ieder jaar heel wat grote namen op het Sziget Festival in Hongarije. En dat is dit jaar niet anders! Niemand minder dan Kendrick Lamar was de eerste headliner van 7 dagen festivalplezier. Ook Clean Bandit, Lykke Li en Stormzy mochten eerder op de dag hetzelfde grote hoofdpodium betreden. Jammer genoeg liet 'King Kendrick' zijn fans 42! minuten wachten en klonk er boegeroep over het hele terrein. Hopelijk lapt hij ons dit niet op Pukkelpop, zoals Rihanna dat ooit deed.

Symphony met Clean Bandit

Een hele leuke bende stond al vroeg op de middag op het hoofdpodium. Hit achter hit werden loepzuiver gezongen en het publiek kon de stembanden voor de eerste keer dit jaar op het Sziget eiland gebruiken.

Sziget

STORMZY OF LUKAKU?

We moesten even een paar keer in onze ogen wrijven toen we om 18u aan de mainstage stonden. Stormzy lijkt als twee druppels water op onze nationale volksheld en voetballer Romelu Lukaku. Dat de zanger evenveel of zelfs nog meer energie heeft dan de voetballer kunnen we na het uitwringen van ons bezweet T-shirt niet meer tegenspreken!

Sziget

I FOLLOW LYKKE LI

Heel wat mensen kunnen geen gezicht plakken op de zangeres van 'I Follow Rivers' dat in België vooral bekend is door de cover van Triggerfinger. In Boedapest val je blijkbaar uit de boot, want het volk stod aan te schuiven voor een plaatsje op de eerste rij!

Sziget
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!