StressFactor | Mura Masa, Kelis en 29 andere artiesten vullen de line-up van Pukkelpop 2019 aan!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Mura Masa, Kelis en 29 andere artiesten vullen de line-up van Pukkelpop 2019 aan!

Nieuwe namen voor Pukkelpop 2019!

Pukkelpop doet het weer en verrast ons met 31 nieuwe namen voor het festival dat van 15 tot en met 18 augustus in Kiewit plaatsvindt.

Grote namen als de Brit Mura Masa en r&b-zangeres Kelis vervolledigen de affiche. Voor de zangeres die op zondag op het podium staat, is het al de vijfde keer op het festival. Het elektronisch wonderkind Mura Masa speelt op vrijdag in Kiewit.

Lees verder hieronder voor de 29 andere nieuwe namen.

Vrijdag 16 augustus 2019

Vrijdag vervoegen Plague Vendor, de indiepop van Robbing Millions en Zwangere Guy-protégé Blu Samu. Ook Atis, BrihangDJ Berre, Eagl, Jewels, One Track Brain, Timmerman, SHDDR en Faisal pronken op line-up voor vrijdag.

Zwangere

Zaterdag 17 augustus 2019

Fornet en Evil Invaders brengen zaterdag een bezoekje aan het festival in Kiewit. Ook Bearsøme, Bjeor, Cellini, DTM Funk B2B Arno Lemons, Klaps en A Local Hero spelen op zaterdag ten dans.

20273132

Zondag 18 augustus 2019

De Amerikaanse rapper DaBaby komt zijn debuutplaat Baby On Baby voorstellen. De Gentse artiesten Shht en FULCO zijn er ook bij. De vlam slaat op zondag verder in de pan met Lefto, Ata Kak, Maxim Lany en de Limburgse Latino Susobrino. Ook Jacin Trill & Leafs, M&T & RTTN feat. MC Seko & MC Mota zorgen voor een feestje op zondag. Simple Creatures hebben helaas geannuleerd.

Lefto
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!