StressFactor | Nóg meer nieuwe namen voor Balaton Sound!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Nóg meer nieuwe namen voor Balaton Sound!

summervibes!

Balaton Sound blijft ons maar verwennen. Het festival dropte zonet een derde reeks nieuwe namen! Rita Ora, Big Sean, Big Shaq, Goldlink, Eric Prydz en Sander van Doorn (als Purple Haze) zijn toegevoegd aan de line-up en daar zijn wij alvast héél blij om!


Nóg meer nieuwe namen voor Balaton Sound!

Kort na de release van haar hit ‘For You’ samen met Liam Payne, bevestigde Rita Ora haar optreden op Balaton Sound. In het verleden scoorde de zangeres al verschillende hits, zoals How we do (party) en R.I.P., samen met Tinie Tempah.

Ook de Youtube-sensatie Big Shaq, met name bekend van zijn viral track ‘Man’s Not Hot’, maakt deze zomer zijn opwachting aan het Balatonmeer. Andere artiesten uit de hiphop-scene die in juli afreizen naar Hongarije zijn Big Sean, Goldlink, Dreezy en Yxng Bane.

Technoliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven bij Eric Prydz of bij de Nederlandse Sander van Doorn, die op het podium staat als zijn alter ego ‘Purple Haze’.

Kan jij ook al niet meer wachten op vijf dagen party hardy onder de stralende zon? Bestel dan zeker tickets en hou 4 t.e.m. 8 juli vrij in je agenda! 🌞

Rita
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!