StressFactor | Omdat Het Kan Soundsystem + Average Rob, Regi en meer DJ-geweld op StressFactor LIVE 2020!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Omdat Het Kan Soundsystem + Average Rob, Regi en meer DJ-geweld op StressFactor LIVE 2020!

Louis XIV, Double-U ft. Eugene & Partyshakerz!

BOITLYFE! Meer info heb je eigenlijk niet nodig. Omdat Het Kan Soundsystem en Average Rob komen dit jaar mee naar StressFactor LIVE om iedere speelplaats om te toveren tot de grootste Boit van heel Vlaanderen. Als dat nog niet genoeg is komt ook Regi het beste van zichzelf geven! Van de volgende 3 DJ's ga je ongetwijfeld al eens gehoord hebben, is dat niet het geval? Maak dan maar snel dat je hen leert kennen. Louis XIV, Double-U ft. Eugene en Partyshakerz kom je tegenwoordig overal tegen. Van de lokale scoutsfuif tot een zomerfestival. En binnenkort dus op jouw school ;)

OMDAT HET KAN SOUNDSYSTEM ft. AVERAGE ROB

Average Rob en Omdat Het Kan Soundsystem slaan de handen in elkaar voor de beste ‘boit’ van uw leven. “Zwangere dolfijntjes springen uit de zeven zeeën om deze knul aan het werk te zien.” Zo omschreef Humo de set van Omdat Het Kan Soundsystem op Rock Werchter. Naast boittekes op The Hive, Kamping Kitsch Club en Suikerrock, is hij elke week te horen bij de filefuif op Studio Brussel en host hij er samen met Average Rob Boitlyfe. (Lokerse Feesten, 2019)

Stemmen op je favoriete affiche kan vanaf 6 november!
Average

REGI

25 keer het Sportpaleis uitverkopen, meer dan 30 top 10 hits in Vlaanderen: Regi heeft geen introductie meer nodig. Als producer werkte hij samen met een eindeloze lijst artiesten. Als DJ en podiumbeest kleurde hij menig festival, van Tomorrowland tot Rock Werchter. Zijn solo-single ‘Where Did You Go (Summer Love)’ slaagde erin om ‘Despacito’ van de nummer 1 stek te verjagen.

‘Ellie’, een feel-good track opgedragen aan zijn oudste dochter Ellie Martha, werd zijn grootste solo-hit tot nu toe. De song, een samenwerking met Jake Reese, behaalde de nummer 1 positie en bleef daar 7 weken vrolijk staan.

Stemmen op je favoriete affiche kan vanaf 6 november!
Regi

LOUIS XIV

LOUIS XIV is een new kid on the block, druk bezig met het veroveren van de DJ wereld. Uwe majesteit verlaat zijn paleis om er zeker van te zijn dat jullie de tijd van jullie leven hebben. Zijn sets kunnen beschreven worden als energiek met de perfecte blend tussen commerciële en underground tracks. No genres, no boundaries, let’s turn the place upside down!

Stemmen op je favoriete affiche kan vanaf 6 november!
Louis

DOUBLE-U ft. EUGENE

Double-U is een allround-dj en de ultieme party referentie. Met oog voor zijn doelpubliek, creëert hij unieke DJ-sets. Vergezeld door zijn groupie Eugene als "party-weapon", zullen ze het feest laten losbarsten met hun krachtige entertainment formule incl. gitaar, sax, humor en live beatbox. Op het eerste gezicht lijkt Eugene op een ordinaire 86-jarige demente man. Niets is minder waar! Hij werd zelfs al omschreven als "Europe's Greatest Entertainer". Allround Madness in the mix.... Be prepared! OPGEPAST: Eugene is zijn jongemanskuren nog niet verleerd!

Stemmen op je favoriete affiche kan vanaf 6 november!
Double

PARTYSHAKERZ

De ingrediënten zijn: muziek, de beste tracks van urban en house tot drum 'n bass en veel meer. PartyShakerz droppen de ene schijf na de andere. Ook heerlijke classics horen erbij! Nog wat magie van het nachtleven en een vleugje energie, gemixt met de maximale flexibiliteit en je hebt de ideale PartyShakerz-set.

Hun passages op Tomorrowland, Laundry Day, Marktrock en Daydream Festival staan bij veel bezoekers nog in het geheugen gegrift! Ze zullen samen met Sakso op StressFactor-stage staan. It's time to lose your mind!

Stemmen op je favoriete affiche kan vanaf 6 november!
Partyshakerz
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!