StressFactor | Opnieuw 2 namen voor Pukkelpop 2019
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Opnieuw 2 namen voor Pukkelpop 2019

VRIJDAG OM 16U NIEUWE NAMEN

Nadat de organisatie van Pukkelpop maandag de eerste twee headliners op ons losliet krijgen we vandaag al twee nieuwe namen voorgeschoteld. Billie Eilish en Royal Blood zullen voor de eerste keer op Pukkelpop verschijnen. Royal Blood zal op zaterdag 18 augustus kennis maken met de weide.

Vrijdag om 16uur verschijnen nog eens twee nieuwe namen voor Pukkelpop. Vermoedelijk laten ze volgende week heel wat meer namen op ons los!

BILLIE EILISH

De dromerige electropop van Billie Eilish is goed op weg om alle muziekrecords te verpulveren, zowel online als offline. Sinds haar debuut ‘Ocean Eyes’ heeft ze zonder pardon haar plek in het muziekpeloton opgeëist. En dit dankzij een duizelingwekkend snel groeiend aantal fans, een EP die al meer dan 18 maanden in de Billboard Top 200 staat, meer dan 5 miljard streams en een volledig uitverkochte wereldtour.

Billie

"“Wat een stem, wat een talent! Dit meisje is amper achttien maar wordt een hele grote madame, dat voelt iedereen. We wisten meteen, onmiddellijk, zonder nadenken; yep Billie Eilish brengen we naar Pukkelpop.”"

Chorki Mahassine, Organisator Pukkelpop

ROYAL BLOOD

Royal Blood, de tweekoppige rockband uit Brighton (Engeland) stond vreemd genoeg nooit eerder op Pukkelpop. Zaterdag 17 augustus kunnen zanger en bassist Mike Kerr en drummer Ben Thatcher eindelijk kennismaken met de weide

van Kiewit én, vooral, de Pukkelpoppers.

Roayl

"“Royal Blood; dat is één muur van geluid hé en vooral zéér luid geluid. Mokerslagen met een basgitaar en een drum, ik blijf met verstomming naar die twee gasten kijken. Wat een energie en wat een spelplezier. Ze spelen voor de eerste keer op Pukkelpop én ze hebben tegen dan een nieuwe plaat uit. Het wordt sowieso snoeihard!”"

Chokri Mahassine, Organisator Pukkelpop
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!