StressFactor | Pinkpop dag 2: Foo Fighters, The Script, Alan Walker en Sevn Alias
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Pinkpop dag 2: Foo Fighters, The Script, Alan Walker en Sevn Alias

Foo Fighters houden een marathon optreden van 2u30

Gelukkige van de avond was een zekere Mike. Zanger Dave Grohl bracht de jongeman in de helft van het optreden op het podium zodat hij van de eerste rij kon genieten van een geweldige show. Met heel wat covers kon Foo Fighters, zonder dat we ons verveelde, hun show vullen. De geweldige gitaarsolo's zullen ons nog lang bijblijven. Wist je dat Dave Grohl zelf kan drummen? Het gebeurde allemaal tijdens dit geweldig (lange) optreden.

Hitmachine The Script

'Hall Of Fame', 'The Man Who Can't Be Moved', 'Breakeven' .. Allemaal meezingers waarmee het Ierse trio het publiek aan het zingen kreeg. Tijdens 'Rain' leek het heel even te gaan regenen, maar de lach van zanger Danny deed de zon weer tevoorschijn komen.

The

Alan Walker: Hoogtepunt in een veel te kleine tent

De tent was veel te klein voor de Engelse Dj Alan Walker. Hij opende zijn show met heel veel slingers en confetti. Met zijn eigen herkenbare sound opende hij zijn optreden om daarna heel wat hits op het publiek los te laten. Na een eerbetoon aan de overleden dj Avicii, kreeg hij zelfs de mensen die buiten de tent stonden aan het dansen!

Alan

Sevn Alias: Strak in het (joggings) pak

De Nederlandse rapper Sevn Alias kreeg het publiek niet meteen mee in de warme Brightlands Tent. Na het inbrengen van zijn geheime wapen Kevin, kreeg hij de volledige tent aan het springen.

Sevn
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!