StressFactor | Pinkpop wordt 50 jaar in 2019!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Pinkpop wordt 50 jaar in 2019!

3 of 4 dagen feest?

De organisatie van Pinkpop maakte zonet op haar Facebookpagina bekend dat de 50ste editie van Pinkpop, het oudste en bekendste popfestival van Nederland, plaats vindt op 8, 9 en 10 juni 2019 op Megaland in Landgraaf.

Dat nieuws is speciaal, want vorig jaar hintte Jan Smeets, organisator van Pinkpop, nog naar een 4e festivaldag voor de jubileumeditie van het Nederlandse Festival. Hieronder een overzichtje van de mogelijke headliners van deze feestelijke editie.

Zijn dit de headliners voor 2019?

Omdat het festival dus geen 4 maar 3 dagen zal duren is de kans groot dat Jan Smeets zal uitpakken met enkele stevige headliners.

Pinkpop

1. COLDPLAY

De band van Chris Martin heeft nog geen tour bekendgemaakt, maar zou toch al getipt worden als de grootste kanshebber voor Pinkpop 2019.

Tourschema Coldplay
Coldplay

2. MAROON5

Ze scoorden onlangs nog een grote hit met 'Girls Like You'. De kans dat ook zij op Pinkpop staan is groot. Tot nu toe staan er 6 show in Europa gepland in de maand juni. Net op tijd voor Pinkpop en Rock Werchter dus!

Tourschema Maroon5
Maroon5

3. EMINEM

Ook Eminem heeft weer tourplannen. Hij kondigde al een Australische tour aan en dat is vaak een voorbode voor een Europese tour. Daarnaast bracht hij vorige maand een nieuw album 'Kamikaze' uit.

Tourschema Eminem
Eminem
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!