StressFactor | StressFactor LIVE zoekt creatieve festivalgangers!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

StressFactor LIVE zoekt creatieve festivalgangers!

Ben jij een creatieve festivalganger?

In de zomer van 2019 brengen we met StressFactor LIVE verslag uit van festivals in België en Nederland en sinds kort ook enkele festivals in andere landen van Europa. Omdat we met ons team niet overal tegelijk kunnen zijn, gaan we dus op zoek naar gemotiveerde festivalgangers die verslag willen uitbrengen op de zomerfestivals. Specifiek zijn we op zoek naar fotografen, journalisten of gewoon een crazy vriendengroep die voor ons wilt vloggen :)

In ruil voor jouw verslagen, foto's en/of video's krijg je van ons dus gratis toegang tot je favoriete festival. Check snel wat je moet doen om bij ons team te geraken!

FESTIVALVLOGGER

Ben jij de sfeermaker van je vriendengroep als je op de camping van een festival verblijft? Kan je daarnaast ook nog overweg met een camera? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken 2 creatieve festivalgangers die zelf een festivalvlog in elkaar kunnen knutselen op één van de Belgische zomerfestivals. In ruil krijg je natuurlijk gratis toegang tot je favoriete zomerfestival!

Stuur een kort maar creatief filmpje van 30 seconden naar toon@stressfactor.be waarin je ons vertelt waarom jij onze nieuwe festivalvlogger moet worden! (16+)

toon@stressfactor.be
Live

FOTOGRAFEN

We zijn op zoek naar 2 fotografen die foto's kunnen maken op concerten en festivals in België en Nederland. Je zal naast het fotograferen ook instaan voor het verslag van het concert/festival. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan mag je je portfolio doorsturen naar toon@stressfactor.be.

Laat ons weten in je mailtje wat je muzieksmaak is en welke concerten en festivals je graag zou willen fotograferen! (16+)

toon@stressfactor.be
Maxresdefault
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!