StressFactor | StressFactor LIVE zoekt Stagiairs!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

StressFactor LIVE zoekt Stagiairs!

Ben jij op zoek naar een leerrijke en toffe stageplaats?

StressFactor LIVE organiseert ieder jaar 25 festivals op middelbare scholen in Vlaanderen. Ieder jaar geven we studenten de kans om hun talenten te ontwikkelen tijdens deze leerrijke stageperiode vol met festivals. Dit jaar gaan we op zoek naar 2 studenten communicatie of event en 2 studenten Film en/of Fotografie.

Stagiair(e) EVENT

We zijn op zoek naar een gedreven persoon met een hands-on mentaliteit. Tijdens je stage sta je mee in voor de logistieke coördinatie (Podium, techniek, partnerstands,..) en de opbouw van 25 festivals op middelbare scholen. Je komt in contact met leerlingen, leerkrachten, directies en partners van StressFactor LIVE. Je stuurt de leerlingenteams aan tijdens de opbouw en afbraak van het festival. Naast deze logistieke taken help je mee met het creëren van leuke online content. Zo lanceer je samen met je medestagiair een unieke promotiecampagne op onze online kanalen op het niveau van leerlingen, leerkrachten, partners en directies. (Periode maart-mei)

toon@stressfactor.be
Event

Stagiair(e) COMMUNICATIE

We zijn op zoek naar een creatieve student communicatie/journalistiek die tijdens de stage mee instaat voor de online communicatie en content creatie tijdens 25 festivals op middelbare scholen in heel Vlaanderen! Je komt in contact met leerlingen, leerkrachten, directies en partners. Tijdens de festivals sta je in voor de content die online komt op al onze kanalen. Persberichten, vlogs, interviews, instagram, tiktok .. het heeft allemaal geen geheimen voor jou! Samen met je medestagiair lanceer je ook je eigen promotiecampagne op onze online kanalen op het niveau van leerlingen, leerkrachten, partners en directies.

toon@stressfactor.be
Communicatie

Stagiair(e) FOTO/VIDEO

We zijn op zoek naar 2 studenten fotografie/video die zelfstandig beelden kunnen voorzien voor 25 festivals op middelbare scholen in Vlaanderen gedurende maart-mei. Tijdens deze prakrijkgerichte stage sta je in voor de content zowel, voor, tijdens als na het festival. Dit houdt in: 100 foto's per festival (bewerkt), aftermovie per school, leuke interviews en een promotiecampagne die je volledig zelf mee vorm kan geven! Een idee hoe het er aan toe gaat op zo een festival? Check zeker de aftermovies en vlogs van vorig jaar. Kan jij het beter? Stuur ons gerust een mailtje!

toon@stressfactor.be
Foto
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!