StressFactor | StressFactor LIVE zoekt Stagiairs!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

StressFactor LIVE zoekt Stagiairs!

Ben jij op zoek naar een leerrijke en toffe stageplaats?

StressFactor LIVE organiseert ieder jaar tot 25 festivals op middelbare scholen in Vlaanderen. Ieder jaar geven we studenten de kans om hun talenten te ontwikkelen tijdens deze leerrijke stageperiode vol met festivals. Dit jaar gaan we op zoek naar 2 studenten communicatie of event.

Stagiair(e) COMMUNICATIE

We zijn op zoek naar een creatieve student communicatie/journalistiek die tijdens de stage mee instaat voor de online communicatie en content creatie tijdens 25 festivals op middelbare scholen in heel Vlaanderen! Je komt in contact met leerlingen, leerkrachten, directies en partners. Tijdens de festivals sta je in voor de content die online komt op al onze kanalen. Persberichten, vlogs, interviews, instagram, tiktok .. het heeft allemaal geen geheimen voor jou! Samen met je medestagiair lanceer je ook je eigen promotiecampagne op onze online kanalen op het niveau van leerlingen, leerkrachten, partners en directies. (Periode maart-mei)

toon@stressfactor.be
Brown

Stagiair(e) EVENT

We zijn op zoek naar een gedreven persoon met een hands-on mentaliteit. Tijdens je stage sta je mee in voor de logistieke coördinatie (Podium, techniek, partnerstands,..) en de opbouw van 25 festivals op middelbare scholen. Je komt in contact met leerlingen, leerkrachten, directies en partners van StressFactor LIVE. Je stuurt de leerlingenteams aan tijdens de opbouw en afbraak van het festival. Naast deze logistieke taken help je mee met het creëren van leuke online content. Zo lanceer je samen met je medestagiair een unieke promotiecampagne op onze online kanalen op het niveau van leerlingen, leerkrachten, partners en directies. (Periode maart-mei)

toon@stressfactor.be
Brown

Stagiair(e) Fotografie

We zijn op zoek naar een creatieve student foto-video die tijdens de stage mee instaat voor de online communicatie en content creatie tijdens 25 festivals op middelbare scholen in heel Vlaanderen! Je komt in contact met leerlingen, leerkrachten, directies en partners. Tijdens de festivals sta je in voor het in beeld brengen van de festivals op middelbare scholen. Je levert de beelden in hoge kwaliteit aan onze content manager en krijgt de vrijheid om foto's te maken van artiesten achter de schermen. Alsook het maken van foto's van onze partners in een professionele setting behoren tot het takenpakket. Als kers op de taart kan je naast StressFactor ook foto's gaan maken op concerten en festivals tijdens de zomerperiode. (Periode maart-mei)

toon@stressfactor.be
Brown
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!