StressFactor | StressFactor LIVE zoekt Stagiairs!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

StressFactor LIVE zoekt Stagiairs!

Ben jij op zoek naar een leerrijke en toffe stageplaats?

StressFactor LIVE organiseert ieder jaar tot 20 festivals op middelbare scholen in Vlaanderen. Ieder jaar geven we studenten de kans om hun talenten te ontwikkelen tijdens deze leerrijke stageperiode vol met festivals. Dit jaar gaan we op zoek naar 2 studenten communicatie of event.

Stagiair(e) COMMUNICATIE

We zijn op zoek naar een creatieve student communicatie/journalistiek die tijdens de stage mee instaat voor de online communicatie en content creatie tijdens 20 festivals op middelbare scholen in heel Vlaanderen! Je komt in contact met leerlingen, leerkrachten, directies en partners. Tijdens de festivals sta je in voor de content die online komt op al onze kanalen. Persberichten, vlogs, interviews, instagram, tiktok .. het heeft allemaal geen geheimen voor jou! Samen met je medestagiair lanceer je ook je eigen promotiecampagne op onze online kanalen op het niveau van leerlingen, leerkrachten, partners en directies. (Periode maart-mei)

toon@stressfactor.be
Communicatie

Stagiair(e) EVENT

We zijn op zoek naar een gedreven persoon met een hands-on mentaliteit. Tijdens je stage sta je mee in voor de logistieke coördinatie (Podium, techniek, partnerstands,..) en de opbouw van 20 festivals op middelbare scholen. Je komt in contact met leerlingen, leerkrachten, directies en partners van StressFactor LIVE. Je stuurt de leerlingenteams aan tijdens de opbouw en afbraak van het festival. Naast deze logistieke taken help je mee met het creëren van leuke online content. Zo lanceer je samen met je medestagiair een unieke promotiecampagne op onze online kanalen op het niveau van leerlingen, leerkrachten, partners en directies. (Periode maart-mei)

toon@stressfactor.be
Event
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!