StressFactor | Tame Impala en Twenty One Pilots eerste headliners voor Pukkelpop 2019!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Tame Impala en Twenty One Pilots eerste headliners voor Pukkelpop 2019!

En woensdag komen er nog eens 2 namen bij!

We hebben er lang op moeten wachten, maar hier zijn ze dan, de eerste twee headliners voor Pukkelpop 2019! Nadat vorig jaar de volledige line-up in één keer op het internet terecht kwam door Pharell Williams, gaat de organisatie van Pukkelpop nu iets voorzichtiger te werk.

De Australische band Tame Impala, zal op zaterdag 17 augustus naar Pukkelpop trekken met zijn gloednieuwe album en ijzersterke live-reputatie. De 2 sympathieke kerels van Twenty One Pilots zullen op zondag 18 augustus de main stage op zijn kop zetten!

TWENTY ONE PILOTS - 18 AUGUSTUS

Twenty One Pilots stonden voor het eerst op Pukkelpop in 2013 en braken in 2015 door bij het grote publiek met de meezinganthems ‘Ride’ en ‘Stressed Out’ uit het multi-platinum album ‘Blurryface’. Vorig jaar bevestigden ze die sterrenstatus met de release van ‘Trench’, hun vijfde plaat.

Twenty

"“Twenty One Pilots zitten al vanaf het prille begin op onze radar. Echte podiumbeesten, hé! Sympathieke kerels ook. In 2015 bezorgde zanger Tyler Joseph ons wel bijna een hartaanval door 21 meter hoog in de Main Stage te klimmen. Ze zochten het toen al hogerop, zeg maar. Ik hou van dat soort energie, die mannen blijven er volledig voor gaan. Je merkt ook dat ze een oprechte band hebben met hun fans. Dat kun je niet faken.”"

Chokri Mahassine, Organisator Pukkelpop

TAME IMPALA - 17 AUGUSTUS

Tame Impala geniet een ijzersterke live-reputatie, niet in het minste door de indrukwekkende, haast surreële lichtshows en laserprojecties. Tame Impala stond al twee keer eerder op Pukkelpop: in 2010 en in 2015.

Tame

"“Tame Impala is zo’n typische Pukkelpopband die door de jaren heen met het festival is meegegroeid. In 2010 stonden ze voor de allereerste keer bij ons, in de Club. Toen waren ze nog een piepjong psychedelisch lo-fi groepje. Ze hadden net hun debuut-cd uitgebracht. Verlegen als wat! Vijf jaar later speelden ze opnieuw bij ons; de Marquee barstte toen bijna uit zijn voegen. ‘Let It Happen’ was toen dé zomerhit. Ik herinner me ook nog goed hoe onder de indruk ze waren over het enthousiasme van de Pukkelpoppers. ’t Zal niet anders zijn deze keer, dat weet ik zeker. Ze zijn helemaal klaar voor die headlinerspot”."

Chokri Mahassine, Organisator Pukkelpop
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!