StressFactor | Weerdse Bierfeesten presenteert volledige line-up!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Weerdse Bierfeesten presenteert volledige line-up!

Festival met 25 biersoorten

De afgelopen maanden maakten de Weerdse Bierfeesten al enkele namen bekend voor de 36e editie, die zal doorgaan op 3 en 4 mei. Deze week lanceerde de organisatie de volledige line-up. Een blik op de affiche leert dat de organisatie opnieuw kosten noch moeite heeft gespaard om enkele topacts naar Weerde te halen met voor ieder wat wils.

LINE UP: VRIJDAG 3 MEI 2019

Op vrijdag 3 mei is naast Hammertime, een 90’s tribute coverband, het Antwerpse dj-duo Discobaar A Moeder de publiekstrekker van de traditionele biernacht. De party coverband Rita trapt de avond op gang en huis-dj Harry zorgt voor muziek tot in de vroege uurtjes. Eerder op de avond mogen de jongsten zich uitleven op de kinderfuif en tijdens het optreden van Lindsy, bekend van The Voice Kids (VTM).

51446861

LINE UP: ZATERDAG 4 MEI 2019

De headliners op zaterdag zijn niet van de minsten. Gers Pardoel zakt, samen met zijn live band, voor een tweede keer af naar Weerde en met Milo Meskens staat ook de Belgische singer-songwriter van het moment op het podium. Dj-legende Franky Jones (Bonzai) sluit af op de Outdoor dj-stage. Daarna kan er binnen nog gefeest worden met Partyshakerz en Dirk Stoops. Aan het begin van de avond is er ook ruimte voor aanstormend talent. Namelijk dat van Chackie Jam, zeer dansbare electropop, en ICTO, jong hip-hopgeweld, beiden bekend van De Nieuwe Lichting. Spelen voorts nog op de Outdoor Dj Stage ten dans: all-round party-dj 5napback en lokale platenridder DJ De Bondt.

47680731

WEERDSE BIERFEESTEN 2019

Tickets blijven zeer democratisch en zijn te bestellen via www.weerdsebierfeesten.be, waar je ook alle info kan terugvinden.
koop hier je tickets!
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!