StressFactor | Win 6 duotickets voor uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Win 6 duotickets voor uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique!

40 jaar concerten!

De Ancienne Belgique wordt dit jaar 40 jaar en dat moet gevierd worden! Dankzij de AB mogen wij 6 duotickets weggeven voor 6 (uitverkochte) concerten. Benieuwd voor welke concerten je tickets kan winnen? Check ze hieronder!

28/10 - IBE (Sold Out)

Op maandag 28 oktober komt de 19-jarige IBE naar de Ancienne Belgique! Het concert is helemaal uitverkocht, maar wij mogen nog één duoticket voor het intieme concert weggeven!

Win hier tickets!
Ibe

06/11 - GESTAPO KNALLMUZIK (Sold Out)

“Einen Deutsche elektrio mit verdacht fiel schamhäre in die broeche. Sind zie die anonieme bastäärdkinders von Kraftwerk oder die hitsige minaärs von Angela Merkel? Tophits zoäls ‘Schüren mit ein Schürpapier’ und ‘Kächelwinckel Pëeters’ gehen over zerh herkenbäre unterwerpen. Mit hün 4des Langspieler under das Arm, toeren sie ins 2019 die Welt kaputt! Ganz Geil!! Heb jij hier ook niets van verstaan? Op woensdag 6 november komen de drie heren naar de Ancienne Belgique, het concert is volledig uitverkocht, maar wij geven nog één duoticket weg!

Win hier tickets!
Gestapo

26/11 - CHARLI XCX

Met popiconen Britney Spears, Spice Girls, Kate Bush en Donna Summer als bron van inspiratie, staat Charlotte Emma Aitchison aka Charli XCX aan de top van de hedendaagse popmuziek. Vanaf het begin van haar carrière experimenteerde de Engelse zangers met popmuziek in zowat al haar vormen, gaande van feministische punkpop tot catchy electropop. Ze ging samenwerkingen aan met artiesten uit allerhande hoeken waaronder SOPHIE, Cardi B, CapcakKe, Mykki Blanco, … Op woensdag 26 november staat ze in de Ancienne Belgique en je kan bij ons een duoticket winnen!

Win hier tickets!
Charli

03/12 - BLACKWAVE.

Het Antwerpse duo blackwave. groeide in een mum van tijd uit tot een van de meest besproken hiphopacts van ons land. Hun sexy grooves en nineties sound wordt live ondersteund door een fantastische jazzband, waarmee ze onder andere op Rock Werchter, in de Roma en bij hun vorige passage in AB hoge ogen gooiden. Op dinsdag 3 december staan ze in de Ancienne Belgique, en jij kan er dankzij ons bijzijn!

Win hier tickets!
Blackwave

19/12 - MAHALIA

Na Couleur Café vorig en Werchter dit jaar moge nog ruimer duidelijk wezen: Mahalia is een superlekker gebekte Britse singer-songwriter alias accurate hip hop r'n'b artieste. Om maar te zeggen: ze kan het zeer schoon solo met haar gitaar, maar evenzeer nadrukkelijker op slimme ritmiek en andere apparatuur. Met daarbovenop een unieke motoriek, plezante parole en een zalige présence. Op 19 december kan jij haar gaan aanschouwen!

Win hier tickets!
Mahalia

29/04 - ZWANGERE GUY

Na de release van zijn debuutalbum ‘Wie Is Guy?’ en zijn - nu al legendarische - passage in AB, liet Gorik van Oudheusden aka Zwangere Guy zien wie de baas van de Brusselse rap is. Zijn bloedeerlijke raps en impressionante, ontroerende liveshows maken indruk, zoveel is duidelijk. Met een gouden plaat onder zijn arm en een rugzak vol lovende kritieken keert de Brusseleir terug naar zijn thuisstad, waar hij AB opnieuw zal laten zien ‘what the fuck is up’! Op woensdag 26 april staat zwangere guy in een uitverkochte AB, maar wij hebben nog één duoticket op overschot!

Win hier tickets!
Zwangere
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!