StressFactor | 6 goedkopere alternatieven voor Tomorrowland
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

6 goedkopere alternatieven voor Tomorrowland

Geen ticket voor Tomorrowland kunnen bemachtigen?

Dit jaar weer geen ticket voor Tomorrowland kunnen bemachtigen? Geen paniek, wij hebben voor jou 6 (goedkopere) alternatieven in een lijstje gegoten. Waarom zou je maar 1 kaar naar Tomorrowland gaan als je ook tot 3 andere festivals kan combineren?

1. PAROOKAVILLE

Parookaville wordt ook wel eens het Tomorrowland van Duitsland genoemd. Het festival vindt plaats van 19 - 21 juli 2019 in Weeze en valt dus samen met het eerste weekend van Tomorrowland. Het zal je dus niet verbazen dat dit festival heel wat gelijkenissen heeft als het op programmatie aankomt. Dit is alvast een fractie van de line-up: Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Steve Aoki, The Chainsmokers, Brennan Hearth, Fischer en Sam Feldt.

Dagticket: 89 euro, combi: 209 euro
Parookaville

2. SUNRISE FESTIVAL

Sunrise Festival vindt sinds 2013 traditioneel plaats tijdens het laatste weekend van juni. Wat oorspronkelijk startte als een lokaal festival, groeide binnen no-time uit tot een challenging dance festival met nationale uitstraling. Met een locatie als De Lilse Bergen heeft Sunrise een unieke thuishaven. Dit jaar vindt het festival plaats van 28 juni tot en met 30 juni 2019. Op het menu? Lil Kleine, Bizzey, Mattn, Coone, Mark With a K en veel meer!

Dagticket: 37,5 euro, combi: 60 euro
Sunrise

3. RAMPAGE OPEN AIR FESTIVAL

Rampage bestaat dit jaar 10 jaar en dat vraagt om een feestje! Heteerste Rampage Open Air festival zal op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli 2019 plaatsvinden in het Kristalpark in Lommel. Hoogstwaarschijnlijk zal dit het grootste outdoor Dubstep en drum and bass festival van de wereld worden. En dat in Vlaanderen! De twee dagen zullen gevuld worden met 3 stages waar de beats doorgaan tot 3 uur. Er zal een 100% drum and bass en 100% dubstep stage aanwezig zijn. Tot in juli!

Dagtickets: 40 euro, combi: 60 euro
Rampage

4. DANCE D-VISION

Ze moeten wel zot zijn daar in Zottegem. Een week na het laatste weekend van Tomorrowland organiseren ze in Zottegem gewoon hun eigen Tomorrowland. Van 2 tot en met 4 augustus 2019 zullen de Bevergemse Vijvers omgetoverd worden tot een volwaardig 3-daags festival!

Meer info
Dance

5. REPLAY FESTIVAL

Replay Festival is een Vlaams dancefestival in Herentals. Het festival vond voor de eerste keer plaats in 2012. Replay festival is traditioneel een van de eerste outdoorfestivals. Dit jaar zal het feestje doorgaan op zaterdag 27 april 2019. De eerste namen zoals Murdock en Sub Zero zullen je zeker doen genieten van de eerste zonnestralen.

dagtickets 24,5 euro
Replay

6. LAUNDRY DAY

Laundry Day is de absolute afsluiter van een geweldig zomer. Met dit festival dat plaatsvindt in het laatste weekend van de zomervakantie kan je niets fout doen. Hoewel er vroeger vooral veel techno te vinden was op Laundry Day, kan je nu ook genieten van EDM en enkele pop en hip hop acts. 31 augustus 2019 is de afspraak, tot dan!

Tickets nog niet in verkoop
Laundry
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!