StressFactor | Zijn dit de 4 headliners voor Rock Werchter 2020?
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Zijn dit de 4 headliners voor Rock Werchter 2020?

Heel wat kanshebbers!

De festivals zijn nog maar net gedaan, en de geruchtenmolen voor de headliners van Rock Werchter en alle andere zomerfestivals zijn weer begonnen. Hieronder kan je een lijstje terugvinden van mogelijke headliners voor Rock Werchter.

Vorig jaar werden de eerste namen begin oktober bekend gemaakt, de kans zit er in dat we deze week wel eens de eerste namen zouden zien verschijnen!

1. IMAGINE DRAGONS

Het is alweer meer dan 2 jaar geleden dat de heren van Imagine Dragons nog eens in België waren. Hun laatste optreden dateert van Pukkelpop 2018. Hun laatste album dateert ook al van 2018. Tijd voor een nieuw album én festivaltour?

Tourschema
Imagine

2. COLDPLAY

Al enkele jaren behoort Coldplay tot de kanshebbers van Rock Werchter, dit jaar mogen we opnieuw een beetje meer hopen. Zo kondigden ze hun eerste festivaloptreden aan sinds 2018! Onlangs was Chris Martin (zanger) nog te horen op de single van Avicii (Heaven). We willen het maar al te graag geloven!

Tourschema
Coldplay

3. TWENTY ONE PILOTS

Na hun geweldig optreden op Pukkelpop deze zomer kan het niet anders dat de 2 boys van Twenty One Pilots ook op Rock Werchter zullen staan. Ze zouden bezig zijn aan een nieuw album en zijn nog lang niet klaar met touren!

Tourschema
Twenty

4. EMINEM, BON IVER of RED HOT CHILI PEPPERS

(Ook) twee jaar geleden tourde Eminem Europa rond. Daarbij vergat hij wel om even in België te stoppen. De laatste keer dat hij in België was dateert dan weer van 2013 op Pukkelpop. Niet meteen zijn beste optreden in 'Brussel' als je het ons vraagt. Tijd om het goed te maken Slim shady? Bon Iver doet enkele concerten in het voorjaar en Red Hot Chili Peppers is dan weer een graag geziene gast bij de iets oudere generatie.

Tourschema
Eminem

5. SAM SMITH

Is het nu They of Them? De populaire zanger uit Engeland bracht niet alleen heel wat nummers uit de voorbije maanden, die kwam ook voortdurend in het nieuws door de speciale voornaamwoorden. We zien 'die of hen' maar al te graag naar België afzakken.

Tourschema
Sam

6. THE SCRIPT

Na een lange stilte op muzikaal vlak kregen we enkele weken weer nieuwe muziek van The Script op ons bord geschoteld! The Last Time is hun nieuwe single en een voorbode van heel wat goed nieuws. Laat maar komen!

Tourschema
The

7. OH WONDER

Oh wonder kondigde vorige maand een nieuw album aan. Nieuw album = nieuwe tour. En laat Oh Wonder nu net heel goed passen in The Barn op Rock Werchter :)

Tourschema
Oh

8. VOLBEAT

Misschien eerder een naam die we verwachten op Graspop. Maar als Metallica, Rammstein en Parkway drive al op Rock Werchter stonden kan Volbeat dat ook. Ze zijn namelijk al aangekondigd voor enkele festivals in de buurt van Rock Werchter. Als ze niet op Graspop staan, staan ze zeker op Rock Werchter!

Tourschema
Volbeat

9. HALSEY / ELLIE GOULDING

Deze 2 dames zijn allebei kanshebber voor een plekje op de Mainstage van Rock Werchter. Ze brachten de voorbije weken alletwee nieuwe muziek uit. Halsey brengt in Maart al een bezoekje aan de Lotto Arena. Hopelijk kan ze Ellie Goulding overtuigen om hetzelfde te doen!

Tourschema
Halsey

10. DE BELGEN?

De Belgen kunnen natuurlijk niet ontbreken op de 43e editie van het grootste Belgische rock festival. Henri PFR, Charlotte De Witte zijn kanshebbers om een tent af te sluiten. Terwijl The Lighthouse en Brihang maar al te graag de Mainstage zouden willen openen.

Tourschema
Henri
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!