StressFactor | Zo overtuig jij je leerkrachten om een festival op school te organiseren!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Zo overtuig jij je leerkrachten om een festival op school te organiseren!

Haal je beste argumenten boven!

Een festival op jouw speelplaats, dat klinkt als muziek in je oren! Jij bent al helemaal weg van het idee en kan je nu al perfect inbeelden hoe je staat te springen in de moshpit. Nu komt het echte werk! Hoe overtuig je je leerkrachten om de saaie speelplaats voor een dag om te toveren tot een festivalterrein?

Een halve dag geen les!

Een festival op school betekent niet enkel voor de leerlingen een halve dag geen les. Ook de leerkrachten staan een halve dag niet voor de klas. Aan al die lessen gaat natuurlijk heel wat voorbereiding vooraf dus die kunnen ze ook achterwegen laten!

Staken

Onderwerp voor de lessen!

Klaagt je leerkracht vaak dat jullie niet enthousiast zijn tijdens de lessen? Het is al veel makkelijker om mee te werken als je ook een doel hebt: een super cool festival op de speelplaats! De vraag “Bereken hoeveel ijsjes we op het Stressfactor LIVE festival moeten verkopen om uit de kosten te geraken.”, klinkt al een pak aantrekkelijker dan een saai economisch vraagstuk.

Sfgentbrugge

Organiseer zelf een festival op school!

Dankzij StressFactor LIVE kan je een festival organiseren op de speelplaats van je school! Schrijf je school snel in en beleef de leukste dag van je schoolcarrière!
VRAAG HIER JE STARTPAKKET AAN

Populair bij de leerlingen!

De kans is heel groot dat de leerkrachten die heel enthousiast zijn over een festival op school meteen je favoriete leerkrachten worden! Wil je leerkracht heel graag leuk gevonden worden door de leerlingen? Dan weet hij/zij wat haar te doen staat!

K

Leer elkaar op een andere manier leren kennen!

Een festival op school is de ideale kans om leerlingen en leerkrachten op een andere manier te leren kennen. Je gedraagt je nu eenmaal anders op een festivalterrein dan op school (en maar goed ook).

J

Omkoping!

Is het nog steeds niet gelukt om je leerkrachten te overtuigen? Dan is het tijd om de grote middelen bovenhalen! Bloemen of pralines werken perfect als omkoopmiddel voor een leerkracht!

Sfgentbrugge

StressFactor LIVE

Organiseer een festival op school en ontmoet je favoriete artiesten! 🎤🎧 Schrijf jouw school nu in via www.stressfactor.be/start

Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!