StressFactor | College
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

College

College - Melle

Op dinsdag 31 mei 2022 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Nieuws

Line up

Nieuws

Stem voor je favoriete affiche vanaf woensdag 10 november 2021!

Vanaf woensdag 10 november kan jij stemmen op je favoriete line-up! De stemming duurt 3 weken en eindigt op maandag 29 november om 18u. Jullie kunnen kiezen uit 3 vaste affiches met telkens 3 artiesten. Er zullen uiteindelijk 3 artiesten komen optreden op jouw school! * Stemmen kan enkel met de code die de school jullie via Smartschool zal bezorgen. Heb je nog geen code ontvangen? Dan zal die na het verlengde weekend verstuurd worden door de verantwoordelijke van de school.

Deze 26 scholen organiseren in 2022 een StressFactor festival op school!

Staan Gers Pardoel, Joost of Jebroer binnenkort op jouw speelplaats? 26 middelbare scholen in Vlaanderen organiseren hun eigen StressFactor LIVE festival en jij kan zelf bepalen welke artiesten er komen optreden!

Zit jouw school erbij? Check dan snel het lijstje hieronder!

Win een StressFactor LIVE T-shirt!

Wil jij nog voor iedereen in het bezit zijn van een unieke StressFactor LIVE Hoodie en/of T-Shirt? Volg ons op Instagram en laat in je story zien op welke artiest jij gaat stemmen. Vergeet ons zeker niet te taggen! We geven 5 T-shirts en 1 Hoodie weg!

Schermafbeelding
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!