StressFactor | Da Vinci Campus
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Da Vinci Campus

Da Vinci Campus - Ronse

Op vrijdag 27 maart 2020 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Nieuws

Line up

Nieuws

Win 6 duotickets voor uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique!

De Ancienne Belgique wordt dit jaar 40 jaar en dat moet gevierd worden! Dankzij de AB mogen wij 6 duotickets weggeven voor 6 (uitverkochte) concerten. Benieuwd voor welke concerten je tickets kan winnen? Check ze hieronder!

Zijn dit de 4 headliners voor Rock Werchter 2020?

De festivals zijn nog maar net gedaan, en de geruchtenmolen voor de headliners van Rock Werchter en alle andere zomerfestivals zijn weer begonnen. Hieronder kan je een lijstje terugvinden van mogelijke headliners voor Rock Werchter.

Vorig jaar werden de eerste namen begin oktober bekend gemaakt, de kans zit er in dat we deze week wel eens de eerste namen zouden zien verschijnen!

OPDRACHT 1: STEMMEN!

Vanaf 6 november kunnen jullie stemmen op jullie favoriete artiesten. Jullie kunnen kiezen uit 3 affiches van telkens 3 affiches. Op 4 december moeten 70% van alle leerlingen hun stem hebben uitgebracht. Succes!

StressFactor
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!