StressFactor | OPGELET: DIT EVENEMENT WORDT VERPLAATST!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Heilig Hart

OPGELET: DIT EVENEMENT WORDT VERPLAATST!

Door het coronavirus zal dit evenement niet plaatsvinden op maandag 16 maart 2020. Samen met de directie gaan we op zoek naar een nieuwe datum in mei of juni. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum.

Nieuws

Line up

Nieuws

Win een StressFactor LIVE T-shirt!

Wil jij nog voor iedereen in het bezit zijn van een unieke StressFactor LIVE Hoodie en/of T-Shirt? Volg ons dan vòòr 1 maart 2020 op Instagram en we kiezen 5 gelukkige winnaars uit voor een T-shirt en 1 winnaar krijgt een Hoodie ;)

Timetable

12u20 - 13u20 Michael Schack

13u40 - 14u40 5napback, Mc Pyro en Sakso

15u10 - 15u40 JOOST

01

KBC: Photobooth

Dankzij KBC ga je na deze leuke dag niet met lege handen naar huis. Maak een toffe foto en krijg een leuke sleutelhanger met jouw foto mee naar huis. Voor de waaghalzen is er ook een rodeo sprinkhaan voorzien! Veel plezier!
MEER INFO
60816847

Kazou: Gehoorbescherming

Wie kan het langste balanceren op een surfplank? Ga met leuke gadgets naar huis door zo lang mogelijk op het surfplank te blijven ronddraaien!
Bij Kazou kan je ook gratis oordopjes afhalen om je oren te beschermen!

MEER INFO
Handenstand

Hogeschool UCLL: Tattoo

Heb je altijd je ouders al eens willen beetnemen? Dankzij Hogeschool UCLL kan je een tattoo laten zetten op stressfactor. Geen echte natuurlijk, maar dat hoeven zij niet te weten toch?

MEER INFO
Ucll
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!