StressFactor | Heilig Hart
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Heilig Hart

Heilig-Hart - Heist-op-den-berg

Op 16 maart 2020 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Nieuws

Line up

Nieuws

5NAPBACK is opnieuw van de partij op StressFactor LIVE 2020!

Naast 5napback komen ook zijn maatjes Sakso en MC Pyro opnieuw naar StressFactor LIVE. Maar ook vaste waarde Michael Schack zal de speeplaats op zijn kop zetten met zijn zotte drumskills. The Juliets gooien het dan weer over een andere boeg en steken de grootste songs in een nieuw rockjasje.

JOOST is de tweede headliner voor StressFactor LIVE 2020!

Rapper? Ex-YouTuber? Internetartiest? (Eenhoorn) JOOST is een waar internetfenomeen! Na zijn optreden op Pukkelpop 2019 zijn we ervan overtuigd dat hij meer is dan dat. Met Albino, Bus Gemist en Glaasie Water kreeg hij de hele wei aan het springen. Dit schooljaar doet hij dat kunstje nog eens over en zal hij speelplaatsen verbouwen met zijn energie!

Opdracht 1: STEMMEN!

Vanaf 6 november kunnen jullie stemmen op jullie favoriete artiesten. Jullie kunnen kiezen uit 3 affiches van telkens 3 affiches. Op 4 december moeten 70% van alle leerlingen hun stem hebben uitgebracht. Succes!

StressFactor
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!