StressFactor | Campus de Vesten
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Campus de Vesten

Campus de Vesten - Herentals

Op 30 april 2019 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Line up

Line up

Line up

Presentatie door Tinne Oltmans

Tinne kan niet enkel presenteren maar ook acteren en zingen! Ze werd bekend als Mila in het tv-programma Ghost Rockers en is het gezicht van de STIP IT actie: de move tegen pesten.

Bekijk hier haar stresstest!
Tinne

STRESSFACTOR LIVE MERCHANDISE

Vanaf nu kan je ook StressFactor LIVE merchandise kopen op het festival! Voor een t-shirt betaalje maar €10. Een trui zonder kap komt op €25 en voor een trui met kap betaal je €35.

J

KBC

1,2,3… duckface! Een leuk aandenken aan je eigen festival op school? Ga samen op de foto met al je vrienden of leerkrachten voor de KBC-fotowand! Je krijgt de foto’s zelfs meteen mee naar huis!

Weet jij al wat je op je KBC bordje gaat schrijven? KBC zorgt voor leuke tekstballonnen zodat jij je liefdesverklaringen en andere boodschappen makkelijk aan de artiesten op het podium kan bezorgen!

www.kbc.be
Kbc

Kazou

Kan jij je evenwicht nog bewaren na een vermoeiende festivaldag? Doe de test in de Kazou stand op het StressFactor LIVE festival en win coole prijzen!

www.kazou.be
Kazou

UCLL

“Mama ik moet iets vertellen…” Altijd al gedroomd van een tattoo? Bij de stand van UCLL hogeschool kan je super coole airbrush tattoos laten zetten!

www.ucll.be
Ucll

AP Hogeschool

Geef je knAPpe kop even een festivalbreak en feest erop los.

Kom zeker even langs aan onze stand en pimp je eigen pet.

AP Hogeschool Antwerpen … de hogeschool waar trendsetters, music addicts, media junks, technology freaks, food lovers en andere knappe koppen elkaar ontmoeten.

www.ap.be
Ap
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!