StressFactor | Sint-Franciscusinstituut
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Sint-Franciscusinstituut

Sint-Fransiscusinstituut - Melle

Op 24 mei 2019 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Line up

Line up

Line up

Presentatie door Tinne Oltmans

Tinne kan niet enkel presenteren maar ook acteren en zingen! Ze werd bekend als Mila in het tv-programma Ghost Rockers en is het gezicht van de STIP IT actie: de move tegen pesten.

Bekijk hier haar stresstest!
Tinne

KBC

1,2,3… duckface! Een leuk aandenken aan je eigen festival op school? Ga samen op de foto met al je vrienden of leerkrachten voor de KBC-fotowand! Je krijgt de foto’s zelfs meteen mee naar huis!

Weet jij al wat je op je KBC bordje gaat schrijven? KBC zorgt voor leuke tekstballonnen zodat jij je liefdesverklaringen en andere boodschappen makkelijk aan de artiesten op het podium kan bezorgen!

www.kbc.be
Kbc

Kazou

Kan jij je evenwicht nog bewaren na een vermoeiende festivaldag? Doe de test in de Kazou stand op het StressFactor LIVE festival en win coole prijzen!

www.kazou.be
Kazou

TAGMAG

Een photobooth kennen we allemaal maar heb je al een van een videobooth gehoord? Bij TAGMAG kan je je eigen video maken en personaliseren in hun eigen videobooth.

www.tagmag.be
Tagmag
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!