StressFactor | MMI - KORTEMARK
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

MMI

MMI - KORTEMARK

Op dinsdag 29 maart 2022 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Nieuws

Line up

Nieuws

Deze 26 scholen organiseren in 2022 een StressFactor festival op school!

Staan Gers Pardoel, Joost of Jebroer binnenkort op jouw speelplaats? 26 middelbare scholen in Vlaanderen organiseren hun eigen StressFactor LIVE festival en jij kan zelf bepalen welke artiesten er komen optreden!

Zit jouw school erbij? Check dan snel het lijstje hieronder!

Win een StressFactor LIVE T-shirt!

Wil jij nog voor iedereen in het bezit zijn van een unieke StressFactor LIVE Hoodie en/of T-Shirt? Volg ons op Instagram en laat in je story zien op welke artiest jij gaat stemmen. Vergeet ons zeker niet te taggen! We geven 5 T-shirts en 1 Hoodie weg!

Timetable

13u00 - 13u30
Daniël Busser

14u00 - 15u00
Michael Schack

15u35 - 16u05
Gers Pardoel

03

KBC

Dankzij KBC ga je na deze leuke dag niet met lege handen naar huis. Maak een toffe foto en krijg een leuke sleutelhanger met jouw foto mee naar huis.

MEER INFO
Kbc

Kazou: Gehoorbescherming

Wie kan het langste balanceren op een surfplank? Ga met leuke gadgets naar huis door zo lang mogelijk op het surfplank te blijven ronddraaien!

Bij Kazou kan je ook gratis oordopjes afhalen om je oren te beschermen!

MEER INFO
Handenstand
Schermafbeelding
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!