StressFactor | VABI
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

VABI

VABI - Roeselare

Op 16 mei 2019 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Line up

Line up

Line up

Presentatie door Angela Jakaj

Angela is bekend van onder andere het tv-programma D5R op Ketnet. Wil je haar avonturen volgen? Dat kan want Angela heeft namelijk haar eigen YouTube kanaal!a

Bekijk hier haar stresstest!
Angela

KBC

1,2,3… duckface! Een leuk aandenken aan je eigen festival op school? Ga samen op de foto met al je vrienden of leerkrachten voor de KBC-fotowand! Je krijgt de foto’s zelfs meteen mee naar huis!

Weet jij al wat je op je KBC bordje gaat schrijven? KBC zorgt voor leuke tekstballonnen zodat jij je liefdesverklaringen en andere boodschappen makkelijk aan de artiesten op het podium kan bezorgen!

www.kbc.be
Kbc

Kazou

Kan jij je evenwicht nog bewaren na een vermoeiende festivaldag? Doe de test in de Kazou stand op het StressFactor LIVE festival en win coole prijzen!

www.kazou.be
Kazou

TAGMAG

Een photobooth kennen we allemaal maar heb je al een van een videobooth gehoord? Bij TAGMAG kan je je eigen video maken en personaliseren in hun eigen videobooth.

www.tagmag.be
Tagmag
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!