StressFactor | Sint-Jorisschool
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Sint-Jorisschool

Sint-Jorisschool - Menen

Op donderdag 25 mei 2023 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Stem voor je favoriete line-up

#1
Gers Pardoel
Used
Daniël Busser
#2
Mark With a K & MC Chucky
MICHAEL AMANI
OSKI
#3
Cristian D
K1D
MANDY

World Education Program

Wil je net zoals zoveel jongeren op uitwisseling naar het buitenland met WEP? Vertrek tijdens of na je 6e middelbaar vanaf 8 weken tot een volledig schooljaar! Je wordt er ondergedompeld in de lokale cultuur en taal, en je maakt er zoveel nieuwe vrienden. Dit wordt kortom hét avontuur van je leven! Meer info op www.wep.be

Win tal van leuke goodies op onze WEP infostand @Stressfactor. See you there!

www.wep.be
Wep

Jouw Summer Bash jongerenvakantie!

De ultieme vrijheid wacht op jou! Geen verplichtingen, gaan en staan waar je wil, of je nu kiest om overdag te chillen aan het zwembad of je liever wil uitsloven op de jetski? It’s all good, you’re the boss! Genoeg Summer Bash excursies om jouw checklist mee te vullen. En natuurlijk staan jouw Summer Bash monitoren dag en nacht voor je klaar, dit 24/7! Ready to make it legendary?
Ontdek het zomeraanbod van Summer Bash!

Jouw Summer Bash jongerenvakantie!

Ben jij op zoek naar een Legendarische jongerenvakantie? Summer Bash zorgt voor een once-in-a-lifetime experience, een uniek dag/avond programma. Ben je op zoek naar een echte feestvakantie om de zomervakantie te vieren met je beste vrienden en vriendinnen? Zowel in Lloret de Mar als Portugal ga je deze vinden. Liever een chill & view vakantie? Kies dan voor Cyprus of Calella. Maar ook rondreizen in Bali, IJsland of bijvoorbeeld New York is mogelijk. Met meer dan 15 unieke jongerenreizen vind jij jouw Summer Bash vakantie op maat!

Kom er hier alles over te weten!
Img
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!