StressFactor | THHI & Pius X
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

THHI & Pius X

THHI & Pius X - Tessenderlo

Op 6 mei 2019 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Presentatie door Elindo Avastia

Elindo werd bekend als Jimmy in het tv-programma Ghost Rockers. Met zijn eigen programma @elindo op Ketnet leert hij jongeren hoe ze veilig kunnen omgaan met de digitale wereld. Wil je zijn avonturen volgen? Dat kan, want Elindo heeft zijn eigen Youtube kanaal!

Bekijk hier zijn stresstest!
Elindo

STRESSFACTOR LIVE MERCHANDISE

Vanaf nu kan je ook StressFactor LIVE merchandise kopen op het festival! Voor een t-shirt betaalje maar €10. Een trui zonder kap komt op €25 en voor een trui met kap betaal je €35.

J

KBC

1,2,3… duckface! Een leuk aandenken aan je eigen festival op school? Ga samen op de foto met al je vrienden of leerkrachten voor de KBC-fotowand! Je krijgt de foto’s zelfs meteen mee naar huis!

Weet jij al wat je op je KBC bordje gaat schrijven? KBC zorgt voor leuke tekstballonnen zodat jij je liefdesverklaringen en andere boodschappen makkelijk aan de artiesten op het podium kan bezorgen!

www.kbc.be
Kbc

Kazou

Kan jij je evenwicht nog bewaren na een vermoeiende festivaldag? Doe de test in de Kazou stand op het StressFactor LIVE festival en win coole prijzen!

www.kazou.be
Kazou

TAGMAG

Een photobooth kennen we allemaal maar heb je al een van een videobooth gehoord? Bij TAGMAG kan je je eigen video maken en personaliseren in hun eigen videobooth.

www.tagmag.be
Tagmag

UCLL

“Mama ik moet iets vertellen…” Altijd al gedroomd van een tattoo? Bij de stand van UCLL hogeschool kan je super coole airbrush tattoos laten zetten!

www.ucll.be
Ucll
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!