StressFactor | VTI
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

VTI

VTI - Zandhoven

Op dinsdag 18 april 2023 is het zover! Jouw school wordt voor één namiddag omgetoverd tot een echt festivalterrein! Hoe dat er aan toe gaat kan je volgen op deze pagina! Van stemmen op jullie favoriete artiesten en de dagindeling tot de aftermovie!

Stem voor je favoriete line-up

#1
Mark With a K & MC Chucky
Used
Lennert Wolfs
#2
Cristian D
MANDY
OSKI
#3
Gers Pardoel
MICHAEL AMANI
Lennert Wolfs

Thomas More? Hier gebeurt het!

Met 42 bacheloropleidingen, 19 graduaten en meer dan 21.000 studenten in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Turnhout en Vorselaar is Thomas More de grootste hogeschool van Vlaanderen. Kom kennismaken op onze stand, ontdek welke opleiding bij jou past en waag je kans aan ons prijzenrad!

Kom kennismaken!
Img

Jouw Summer Bash jongerenvakantie!

De ultieme vrijheid wacht op jou! Geen verplichtingen, gaan en staan waar je wil, of je nu kiest om overdag te chillen aan het zwembad of je liever wil uitsloven op de jetski? It’s all good, you’re the boss! Genoeg Summer Bash excursies om jouw checklist mee te vullen. En natuurlijk staan jouw Summer Bash monitoren dag en nacht voor je klaar, dit 24/7! Ready to make it legendary?
Kom er hier alles over te weten!

Jouw Summer Bash jongerenvakantie!

Ben jij op zoek naar een Legendarische jongerenvakantie? Summer Bash zorgt voor een once-in-a-lifetime experience, een uniek dag/avond programma. Ben je op zoek naar een echte feestvakantie om de zomervakantie te vieren met je beste vrienden en vriendinnen? Zowel in Lloret de Mar als Portugal ga je deze vinden. Liever een chill & view vakantie? Kies dan voor Cyprus of Calella. Maar ook rondreizen in Bali, IJsland of bijvoorbeeld New York is mogelijk. Met meer dan 15 unieke jongerenreizen vind jij jouw Summer Bash vakantie op maat!

Kom er hier alles over te weten!
Img
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!