StressFactor | Weerdse Bierfeesten
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

Weerdse Bierfeesten

Festival met 25 biersoorten

De Weerdse bierfeesten is een festival met Topbands, sfeer én meer dan 25 biersoorten tijdens het eerste volledige weekend van mei! Ideaal als opwarmer van de festivalzomer dus.

Nieuws over Weerdse Bierfeesten
Wbf19

LINE UP: VRIJDAG 3 MEI 2019

Op vrijdag 3 mei is naast Hammertime, een 90’s tribute coverband, het Antwerpse dj-duo Discobaar A Moeder de publiekstrekker van de traditionele biernacht. De party coverband Rita trapt de avond op gang en huis-dj Harry zorgt voor muziek tot in de vroege uurtjes. Eerder op de avond mogen de jongsten zich uitleven op de kinderfuif en tijdens het optreden van Lindsy, bekend van The Voice Kids (VTM).

51446861

Organiseer zelf een festival op school!

Dankzij StressFactor LIVE kan je een festival organiseren op de speelplaats van je school! Schrijf je school snel in en beleef de leukste dag van je schoolcarrière!
Vraag hier je startpakket aan!

LINE UP: ZATERDAG 4 MEI 2019

De headliners op zaterdag zijn niet van de minsten. Gers Pardoel zakt, samen met zijn live band, voor een tweede keer af naar Weerde en met Milo Meskens staat ook de Belgische singer-songwriter van het moment op het podium. Dj-legende Franky Jones (Bonzai) sluit af op de Outdoor dj-stage. Daarna kan er binnen nog gefeest worden met Partyshakerz en Dirk Stoops. Aan het begin van de avond is er ook ruimte voor aanstormend talent. Namelijk dat van Chackie Jam, zeer dansbare electropop, en ICTO, jong hip-hopgeweld, beiden bekend van De Nieuwe Lichting. Spelen voorts nog op de Outdoor Dj Stage ten dans: all-round party-dj 5napback en lokale platenridder DJ De Bondt.

47680731

WEERDSE BIERFEESTEN 2019

Tickets blijven zeer democratisch en zijn te bestellen via www.weerdsebierfeesten.be, waar je ook alle info kan terugvinden.
KOOP HIER JE TICKETS
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!