StressFactor | 9 concerten in september tegen de festivalheimwee!
Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
ik ga akkoord

9 concerten in september tegen de festivalheimwee!

Van Machine Gun Kelly tot Little Mix!

De festivalzomer zit er weer op! Maar treur niet, er staan weer talloze concerten op jouw te wachten dit najaar! Met Little Mix in het Sportpaleis, Machine Gun Kelly in de Ancienne Belgique en Khalid in de Lotto Arena gaan we niet stilzitten. Check deze en 7 andere artiesten in onze handige concertkalender van de maand september!

02/09 HOZIER - KONINKLIJK CIRCUS

In november 2018 tekende hij al voor een verbluffende show in het Koninklijk Circus. Met een handvol nieuwe nummers uit zijn prachtige EP Nina Cried Power kreeg hij de Brusselse fans toen helemaal op zijn hand. In 2019 schakelt de jonge Ier nog een versnelling hoger! Met zijn tweede langspeler vertrekt Hozier op wereldtournee, en maakt hij op 2 september opnieuw zijn opwachting in het Koninklijk Circus.

Koop tickets: 35,97 euro
Hozier

03/09 MACHINE GUN KELLY - ANCIENNE BELGIQUE

Machine Gun Kelly oftewel MGK, de rapper uit Cleveland, Ohio is van alle markten thuis. Niet alleen is hij al meer dan 10 jaar bezig met rappen en muziek maken, daarnaast acteert hij ook en tussendoor dist hij al eens Eminem.

Koop tickets: 30 euro
Machine

10/09 DOTAN - HET DEPOT

Na het spelen van talloze huiskamerconcerten om zijn podiumangst te overwinnen, bracht Dotan in 2014 zijn langverwachte debuut '7 Layers' uit. Direct groeide de singer-songwriter, met dank aan hitsingles als 'Home' en 'Hungry', uit tot één van de meest populaire artiesten op de Europese podia.

koop tickets: 22 euro
Dotan

20/09 JULIA MICHAELS - LA MADELEINE

Jong, succesvol en bloedmooi. Julia Michaels is amper 25 jaar oud en haalt nu al de hitlijsten in alle uithoeken van de wereld. Met album ‘Inner Monologue Part I’ op zak trekt ze op een wereldtournee die haar in september naar Brussel brengt!

Koop tickets: 27.70 euro
Julia

20/09 CARLIE HANSON - BOTANIQUE

Ze komt uit Wisconsin, is songwriter en zangeres, en gaat je nog maandenlang doen obsessen over al haar bops: Carlie Hanson! Haar repertoire mag doen nog eerder beperkt zijn, de 19-jarige popartieste heeft al wel een stevige splash weten te maken in de muziekindustrie. Terwijl ze relatable thema's als seksualiteit en anxieties bezingt, doet de gewezen McDonalds-serveerster smullen van haar zangkunsten en emotionele urban-pop. Doorbraakhit "Only One" zit aan 58 miljoen Spotify-streams en counting.

Koop tickets: 11 euro
Carlie

26/09 JON BELLION - TRIX

Amerikaans rapper, zanger, songwriter en producer Jon Bellion komt met zijn ‘The Glory Sound Prep Tour’ dit najaar naar Europa. De 16 data tellende tournee start in Oslo en doet ook Antwerpen aan op donderdag 26 september in Trix.

Koop tickets: 27 euro
Jon

26/09 LITTLE MIX - SPORTPALEIS

De hyperpopulaire Britse girl group Little Mix heeft zich de afgelopen jaren weten profileren als één van de meest indrukwekkende acts in de internationale popscene. Meidengroepen als hen kom je niet elke dag tegen. Met elk album worden ze beter, groter en straffer.

koop tickets: vanaf 45,30 euro
Little

29/09 KHALID - LOTTO ARENA

Op 29 september komt Khalid zijn nieuwste album “Free Spirit” voorstellen in de Lotto Arena in Antwerpen. Als zoon van een zingende militair/moeder bracht hij zijn jeugd aan beide kanten van de oceaan door (Kentucky, Washington, New York, Duitsland en Texas) en kreeg hij muziek met de paplepel mee.

Koop tickets: 46 euro
Khalid

29/09 TEN TONNES - TRIX

Vertaald uit het Engels-Ethan Barnett, het best bekend onder zijn artiestennaam Ten Tonnes, is een Britse singer-songwriter uit Hertford. Op 3 mei 2019 bracht hij zijn titelloze debuutstudioalbum uit. Oh ja, hij is het kleine broertje van George Ezra ;)

koop tickets: 14,50 euro
Ten
Don't be shy, come say hi

Organiseer een festival op jouw school!